logo

İYİ PARTİ; EREĞLİ’DE YARALARI SARIYOR, ADAYINI ARIYOR!

  • İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Kdz. Ereğli’deki temaslarını Haber Hayat’tan Doğan Gönüllü’ye değerlendirirken, “Ereğli de istişarelerde bulunup yerel seçimlerde doğru adayla doğru zamanda yola çıkmanın mücadelesini vereceğiz. İl kadın politikaları başkanımız Sayın Münevver Büyükalgan hanımefendi yönetim kurulu üyelerimizin de benim yanımda olması, bana güç vermesi bizim birlikteliğimizi gösteriyor. dedi.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Başkanı Erdal Gülay, beraberinde İl Sekreteri Sayın Haydar Gökçe, İl Mali İşler Başkanı Şeniz Yüzgeç, İl Yerel Yönetimler Başkanı Yaşar Otabaş, İl Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan ile birlikte Kdz. Ereğli ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

SERTAN YALÇIN’LA SICAK TEMAS!

Temaslar kapsamında İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın’la görüşen Gülay ve heyeti, daha sonra Haber Hayat Yayıncılık’tan Doğan Gönüllü’yü ziyaret etti. Avukat Adil Ateş’in de dahil olduğu görüşmeyi Gönüllü’ye değerlendiren Gülay, “2023 Mayıs seçimlerinde Milletvekili Aday adayımız olan Sertan Yalçın arkadaşımızı iş yerinde ziyaret ettik. Kendisini partimizde daha aktif görmek ve daha fazla çalışması yönünde bir takım istişarelerde bulunduk. Karadeniz Ereğli‘de yapılacak olan belediye başkanı seçimleri sürecinde kendisiyle fikir alışverişinde bulunduk, hangi noktalarda nerelerde, kimlerle istişare yapmamız noktasında bu konuda kendisi de bize yardımcı oldu. Ereğli de istişarelerde bulunup yerel seçimlerde doğru adayla doğru zamanda yola çıkmanın mücadelesini vereceğiz. İl kadın politikaları başkanımız Sayın Münevver Büyükalgan hanımefendi ve yönetim kurulu üyelerimizin de benim yanımda olması, bana güç vermesi bizim birlikteliğimizi gösteriyor” dedi.

YASEMİN ERDOĞAN’IN ATAMASI ONAYLANDI

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan’ın atamasının genel merkez yetkililerince onaylandığını belirten Gülay, “bugün kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dileyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“TOPARLAYACAĞIZ”

Soru üzerine, parti de kırgınlıklar-küskünlükler yaşandığının farkında olduklarını bunları bertaraf etmek için görüşmeler yapacaklarını açıklayan Gülay, “Biz istiyoruz ki burada kırgın dargınlar değil, kazanan iyi Parti olsun. İlçe toplantısından sonra diğer kırgın arkadaşlarla da bir araya gelmeyi planlıyoruz bu arkadaşlarımız da dinleyeceğiz. Partimizde, yanımızda görmek için mücadelemizi vereceğiz. il başkanı olarak bana göre düşen görev partiyi ve partilileri toparlamaktır. Ben ve teşkilatımızdaki arkadaşlarımız var gücümüzle partimizdeki kırgınları bir araya getirip bu harmanı çoğaltmaktır, kimseyi dışarıda bırakmak gibi bir düşüncemiz yoktur.” diye konuştu.

“TAHAMMÜLSÜZLÜK OLMAMALI”

Büyükalgan’ın kendileri için önemli olduğunu ve çalışmalarında çok memnun olduğunu vurgulayan Gülay, isim vermeden sürdürdüğü konuşmasında, “partiler makamlar kimsenin egosunu tatmin etme yeri değildir. Kimsenin kimseye tahammülsüzlüğü söz konusu olmamalıdır. Siyaset ve birlik-beraberlik içerisinde olunmasını gerektirir, böyle olacağını da eminim” dedi. Gülay ayrıca, önceki dönem İl başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Yavuz Erkmen’le aralarındaki soğukluğu doğrulayarak, “gerekirse sizin moderatörlüğünüzde bir tv programına katılırım” dedi.

GÖNÜLLÜ BAŞARILAR DİLEDİ

Gönüllü’de ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sertan Yalçın ziyareti bence olumlu bir gelişme. Öte yandan gerçekten de partinizdeki dağınıklığın giderilmesine, birlikteliğin sağlanmasına ihtiyaç var. Bu anlamda yetkili olarak size önemli görev ve sorumluluk düşüyor. Keşke bu tabloda Milletvekili Adayınız Evrim Balbaloğlu’da, Yavuz Erkmen’de olsaydı. Demokratik yarışta tüm partilere olduğu gibi sizlere de başarılar dileriz” dedi.

Görüşme hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
770 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

İYİ PARTİ; EREĞLİ’DE YARALARI SARIYOR, ADAYINI ARIYOR!” için 1 yorum

  1. savas ulker : diyor ki:

    valla bu yonetımın tum zonguldaka zarar versıgını dusunuyorum kaybetmıs vekılın gudumu altında gıderlerse hıc bısey olmaz 30 agustosta uye ye celenk koydurup bunu paylasan baskan dan ne olur dıye sorarlar