logo

İYİ PARTİ HEYETİ GÖKTEPE MAHALLESİNDE…

  • İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, Göktepe Mahallesi’nde mahalle halkı ile buluştu.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli Göktepe Mahallesi’nde mahalle halkı ile buluşarak, sorunlarını dinledi, çözümlerini anlattı.

ÖĞRENCİ BURSLARI, ÇANAKKALE GEZİSİ

Göktepe Mahallesi’nin 14 yıldır mahalle olduğunu ama 14 yıldır hizmetten mahrum kaldığını söyleyen Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “2007- 2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım o zaman siz mahalle olmamıştınız. Tabii biliyoruz bazı sorunlarınız var, bizler göreve geldiğimiz zaman bu sorunlarınız giderilecek. Gelirken baktım yol sorununuz var, mezarlıklar, kanalizasyon ve alt yapı ile ilgili sorunlarınız var. Bunlar çözülebilir sorunlar, bugüne kadar çözmeyenlerin ayıbı. Biz görev aldığımızda bunların hepsini çözeceğiz. Bizim belediye başkanlığı dönemimizde başarılı çalışmalar yaptığımızı inanıyorum. O dönemde 120 bin ton asfalt dökmüştük, şimdi daha fazlasını yapacağız ve asfaltsız mahallemiz kalmayacak. Ayrıca benim dönemimde öğrencilerimize burs veriyorduk, bizden sonra burs olayı kalktı. Şimdi ekip arkadaşlarımızla göreve geldiğimizde yine şehir dışına giden öğrencilerimize her ay düzenli olarak 5 bin TL burs vereceğiz. Ayrıca 3 bin 500 kadınımızla Çanakkale’ye çıkartma yapmıştık. Göreve geldiğimizde kadınlarımız hazır olun Mayıs Ayı’nda ilk kültür gezimizi gidiyoruz. Yine Türkiye’nin en büyük kültür gezisini yapacağız.Sahilimizi güzelleştireceğiz, daha modern ve halkımızın isteğine uygun bir sahil yapacağız.

“ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜLECEK, OTOPARK YAPILACAK”

Festivallerimiz gümbür gümbür devam edecek, hatta Türkiye’nin en büyük festivalini yapacağız. Festivali yaparken de 31 mahalleye eşit hizmet yapacağız. Burada yazın plajlar bölgesinde otopark sıkıntısı oluyor. Burada denize doğru yolu uzatarak, 150- 200 araçlık otopark yapacağız. Deniz kenarında sıkıntımız kalmayacak. Ulaşımda sorunlarınız var, içimizden bir arkadaşımız halk otobüsçülerinin başkanlığını yaptı. Ulaşımla ilgili sorunlarınızda bizzat ilgileneceğiz. Ekibimizle beraber Ereğli’ye hizmet etmeye geliyoruz. Diğer adaylarımızın yolu açık olsun. Herkes yapacaklarını anlatsın, kararı halk versin. Sizler 14 yıldır mahallesiniz ama hakettiğiniz hizmeti alamamışsınız. Bir konu daha var, Erdemir. Erdemir’in cefasını çeken sizlersiniz, sefasını sürecek olanda sizlersiniz. Bu sebeple Erdemir’e işçi alınacaksa bizim bölgemizden, Ereğli’den alınacak. Ama Göktepe’den ama Sarıkorkmaz’dan ama Armutlucuma, Çaylıoğlu’ndan. Bizde bu şehrin yönetenleri olarak, sizlere söz veriyoruz, ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim çocuklarımız dışarıya çalışmaya gitmeyecekler. Gençlerin Murat Abisi olacağım. Herşeyin bir sonu var, Ereğli’de değişim olsun istiyoruz. Sizlerin destekleriyle ekibimize destek ve oy istiyorum.”

Paylaşın:
134 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ