logo

İYİ PARTİ KDZ. EREĞLİ KONGRESİNE YOĞUN İLGİ!

  • İyi Parti Kdz. Ereğli 3. Olağan Kongresi yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştiriliyor.

İyi Parti Kdz. Ereğli 3. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleştiriliyor.

3 Aralık Cumartesi günü saat 10.00da Bağlık düğün Salonunda başlayan kongreye Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İyi Parti İl Başkanı Yavuz  Erkmen,  Siyasi Parti ve STK temsilcileri ile partililer katıldı.

Çoğunluğun sağlanmasının ardından Sevinç Gümüş başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden kongrede İYİ Parti Meral Akşener’in mesajı okunarak alkışlandı.

İYİOL RESMEN ADAY

Dönem faaliyetlerinin ve bütçe raporlarının okunarak ibra edilmesini kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu daha önce de açıklayan İzzet İyiol’un konuşması takip etti. İyiol, salonunu selamlayarak “İyi Parti Karadeniz Ereğli Teşkilatı bir araya geldiğinde; aşamayacağı zorluk, başaramayacağı bir iş olamaz. Partimizi birlikte yönetmek  için İyi Parti’nin en onurlu görevlerinden biri olan ilçe başkanlığına adayım.” dedi.

BALBALOĞLU : “HALKINI ARKASINA ALMAYAN HİÇBİR SİYASET SÜRDÜRÜLEMEZ”

Milletvekilliğine aday olmak üzere kongrede aday olmayacağını önceden açıklayan İlçe Başkanı Balbaloğlu ise heyecanlı konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak başladı. Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına, partililere ve Genel Başkan Akşener’e teşekkür eden Balbaloğlu, “iyi ki birlikte olmuşuz, iyi ki bu kutlu yola çıkmışız, Allah hepinizden razı olsun” dedi. Dönemi boyunca gerçekleştirilen faaliyetleri ve bölgenin “işsizlik, TTK, göç, tersaneler, kampüs, liman tartışmaları gibi” sorunlarını özetleyen Balbaloğlu, “Halkını arkasına almayan hiçbir siyaset sürdürülemez” diye konuştu.   Konuşmasını alkışlar eşliğinde sürdüren Balbaloğlu, “Kimse endişe etmesin ki bu karanlıktan yine asil Türk Milleti çıkmayı bilecektir. Yine bu karanlıktan dün nasıl Mustafa Kemaller çıktıysa bugün de iyiler çıkacaktır. Yine memleket, yine memleket, gök masmavi, dal yemyeşil, tarla sapsarı olacaktır.” sözleri ile tamamladı.  

BAŞKAN VEDAT ÖZTÜRK VE SERTAN KUZU SÖZ ALDILAR

Partinin kurucularından Sertan Kuzu’da söz alarak partinin kuruluşunda bu yana geçen süreci özetledi ve bazı uyarılarda bulundu. Devrek Belediye Başkanı  Vedat Öztürk, konuşmasında İYİ partili olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nu daha yükseklerde görme dileğini iletti.

POSBIYIK: “MİLLET İTTİFAKINDA OLMAKTAN MEMNUNUM”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise Millet İttifakının bir bireyi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti ve önümüzdeki seçimlerin önemli olduğunu vurgulayarak, “bu seçimler memleket meselesidir. Herkes elinden geldiğince mücadele etmelidir. Sıkıntılı günler yaşıyoruz elbirliği ile mücadele etmeliyiz” diye konuştu. Posbıyık ayrıca Ereğli’nin il olma mücadelesinde sessiz kalınmaması gerektiğini tekrarladı.

Son konuşmacı İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen,  selamlama ve teşekkür konuşması yaparak İyi Parti’nin önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Haber Yayına hazırlandığı sırada kongre, İzzet İyiol’un başkan adaylığında tek lise ile gidilen seçimlerde oy verme işlemi hala devam ediyordu.

SON GELİŞME : İZZET İYİOL OY BİRLİĞİ İLE YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ…

Kongre bitiminde yapılan sayım sonucu 249’oy’un tamamını alan İzzet İyiol başkanlığındaki liste oy birliği ile seçildi. Buna göre, İyi Parti Kdz. Ereğli yeni İlçe Başkanı İzzet İyiol oldu. İyiol’un asil ve yedek yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu :

.

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

İYİ PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI İZZET İYİOL

Paylaşın:
577 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ