logo

İYİ PARTİ KONGRESİ DEVAM EDİYOR

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın ikinci olağan kongresi Keleşler Park Otel’de yapılıyor. Kongrede mevcut ilçe başkanı Evrim Balbaloğlu, Batu Müftüoğlu ve Sinan Durdu’nun listeleri yarışıyor.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın ikinci olağan kongresi Keleşler Park Otel’de yapılıyor. Kongreye; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, siyasi partilerin ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

İdlib şehitleri için Kuran-ı Kerim Tilaveti okunmasıyla başlayan kongrede daha sonra Ekrem Güllüdağ’ın başkanı olduğu divan kurulu oluşturuldu.

Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra faaliyet raporu ve mali raporu okunarak ibrazları gerçekleştirildi.

BÖLÜKBAŞI, “GÖREV ALACAK KARDEŞLERİMİZE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kongrede söz alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı, şehit düşen askerlerin derin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Ülke olarak sıkıntılı günlerden geçildiğini ifade eden Bölükbaşı, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kadim coğrafyası, insanlık tarihi boyunca sıkıntılar yaşamış, bugünde olmaya devam ediyor yarında olacak gibi gözüküyor. İdlip’de, Kuzey Irak’ta, ülkemizin muhtelif yerlerinde vatan, devlet, millet ve bayrağımız için şehit olmuş Mehmetçiklerimize Cenabı Allah’tan gani gani rahmet diliyorum” dedi.

Bölükbaşı, Genel Bakan Meral Akşener’in ilçe halkına gönderdiği selamı ileterek; “Sorumlu olduğum bölge itibari ile gittiğimiz bütün il ve ilçelerimizdeki kongre veya ziyaretlerimizde sayın gelen başkanımız cesurlar hareketinin lideri hepimizin ablası Meral Akşener Hanımefendinin en içten selamlarını getiriyoruz. Eski bakanımız Sayın Koray Aydın bakanımızın da sizlere selamlarını getirdim. Rabbim bu ülkeye, bu necip millete zeval vermesin. Bugün kongrede, bugüne kadar emeği ve hizmeti olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yeni görevi devralacak kardeşlerimize şimdiden üstün başarılar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen de şehitlerin olması nedeniyle genel merkezin talimatıyla siyasi konuşmalar ve müzikli propagandaların olmayacağını ifade ederek, birlik beraberlik mesajları verdi ve kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

Kongrede başkanlık için aday olan Batu Müftüoğlu, Sinan Durdu ve Evrim Balbaloğlu da konuşmalarını yaptıktan sonra seçimlere geçildi.

Haber yayına hazırlandığında seçimler devam ediyordu.

SON DAKİKA..

Kongrede olaylar çıktığı; Batu Müftüoğlu’nun divan tarafından adaylığı kabul edilmediği; Evrim Balbaloğlu ile Sinan Durdu için oylamanın devam ettiği öğrenildi.

Listeler:

Evrim Balbaloğlu’nun Yönetim Kurulu adayları: Aynur Bülüş, Belda Dündar, Emel Ateş, Hasan Demircan, İlkgün Arkan, İsmail Yanık, İzzet İyiol, Kenan Gülman, Murat Tatlıbaş, Münevver Büyükalgan, Naciye Bıçkıcı, Nazım Kurt, Niyazi Kara, Nuray Çelik Özkara, Nurcan Yavuzdeğer, Ozan Çapar, Rahmi Yıldız, Ramazan Korkmaz, Savaş Ülker, Şükrü Şen, Yalçın Marangoz, Yaşar Erarslan, Zeki Türkyılmaz.

Batu Müftüoğlu’nun Yönetim Kurulu adayları: Ahmet Atasoy, Ahmet İlteriş Küçük, Anıl Karataş, Asım Günaydın, Aydın Yurdigül, Ayhan Yavuz, Barış Çağlayan, Cevar Gür, Fırat Polat, Gizem Çaka, Gülten Malkoç, Havva Çiçek, Hava Ayan, Hüseyin Sevimli, İsmail Yılmaz, Mehmet Tetik, Mustafa Gül, Naim Demir, Nesrin Bektaş, Nilüfer Erdoğan, Orhan Karabekiroğlu, Osman Ekşi, Özlem Gülen, Sadettin Doğan, Şadi Şahiner, Safiye Aydemir, Selçuk Öztürk, Sinan Durdu, Sultan Ceylan, Uğur Dursun Yılmaz, Ayşe Akdeniz.

Sinan Durdu’nun Yönetim Kurulu adayları: Ahmet Atasoy, Ahmet İlteriş Küçük, Ahmet Erol, Anıl Karataş, Asım Günaydın, Aydın Yurdigül, Ayhan Yavuz, Barış Çağlayan, Cevat Gür, Fırat Polat, Gizem Çaka, Gülten Malkoç, Havva Çiçek, Hava Ayan, Hüseyin Sevimli, İsmail Yılmaz, Mehmet Tetik, Mustafa Gül, Naim Demir, Nesrin Bektaş, Nilüfer Erdoğan, Orhan Karabekiroğlu, Osman Ekşi, Özlem Gülen, Sadettin Doğan, Şadi Şahiner, Safiye Aydemir, Selçuk Öztürk, Sinan Durdu, Sultan Ceylan, Uğur Dursun Yılmaz, Ayşe Akdeniz.

Paylaşın:
1373 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ