logo

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİMİ DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA SÖZ VERDİ

  • İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına seçilen İzzet İyiol ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını teslim aldıktan sonra birlik beraberlik yemeğinde buluşarak daha çok çalışmaya söz verdi.

İYİ Parti Kdz. Ereğli 3.Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen İzzet İyiol ve yönetim kurulu üyelerinin mazbatalarını teslim aldığı bildirildi.

Parti yönetiminden verilen bilgiye göre; 9 Aralık Cuma günü Kdz. Ereğli Adliye Sarayı’ndan teslim alınan mazbataların ardından toplu fotoğraf çektiren heyet, aynı akşam birlik beraberlik yemeğinde buluştu. İlçe Başkanı İzzet İyiol, Gülüç Belde Başkanı Kadir Türkoğlu, Ormanlı Belde Başkanı Erhan Uzun ve Kandilli Belde Başkanı Sezai Kılavuzun da katıldığı etkinlikte yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

.

İYİOL’DAN MOTİVASYON KONUŞMASI…

Birlik Beraberlik yemeğinde konuşma yapan Başkan İyiol, partilerini iktidara taşımak için daha çok çalışacaklarını ifade ederek, bu zamana kadarki hizmetlerinden dolayı önceki İlçe başkanı Evrim Balbaloğlu, belde başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Paylaşın:
729 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ