logo

İYİ PARTİ’DEN, BELEDİYE SAHİL PROJESİNE TAM DESTEK!

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. DR. Evrim Balbaloğlu, Belediye Başkanı Halil Posbyık’ın sunumunu yaptığı Kıyı Sahil ve Kentsel Tasarım Projesine tam destek verdiğini gerekçeleri ile açıkladı.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. DR. Evrim Balbaloğlu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve 5 Zonguldak Milletvekilinin katılımı ile Kdz. Ereğli Belediyesinde dün (28 Haziran Pazartesi) gerçekleştirilen ‘Kıyı Sahil ve Kentsel Tasarım Projesi Bilgilendirme Toplantısını’ değerlendirdi.

“EREĞLİ İÇİN ÖNEMLİ GÖRMEKTEYİZ”

Değerlendirmesinde, Belediye Başkanı Halil Posbyık’ın sunumunu yaptığı Kıyı Sahil ve Kentsel Tasarım Projesine tam destek verdiğini açıklayan Balbaloğlu, “Ereğli’mize yakışacak modern camii, beraberinde şehrimize katma değer katacak Yat Limanı projesini İYİ Parti olarak önemli görmekteyiz. Şehrimiz ve bölgemiz için Yat Limanı başlı başına bir katma değer olacaktır. Gelecek misafirlerimizin Elektrik, su, yiyecek ihtiyaçları, marinada gerek duyulan istihdam ve daha fazlası Zonguldak bölgesi, şehrimiz insan ve esnafına güç katacak, hemen yanındaki amfi tiyatromuzda gerçekleşecek etkinlikler Ereğli ve bölgemizde unutulan turizmi harekete geçirecek, bölgemiz tanıtımına katkı sağlayacaktır. Umut ediyorum, Sn.Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sn.Saadet ORUÇ hanımefendi de memleketinde gerçekleştirilmesi için hazırlanan bu projeyi görünce bizler kadar heyecanlanacak, ‘Ben Ereğli’nin milletvekiliyim’ diyen Sn. Cumhurbaşkanımız’da projenin hayata geçirilmesi için vakit kaybetmeden başlaması talimatını verecektir.” dedi.

İLÇEDEKİ EKSİKLİKLERİ KİBARCA HATIRLATTI!

İYİ Parti olarak Karadeniz Ereğli’nin siyaset üstünde tutulması gereğine dikkat çeken Balbaloğlu, açıklamasını “Ereğli halkı adına bu birlikteliği organize eden Sayın Valimize teşekkür ediyor, aynı birlikteliğin Kaymakamlık, Emniyet, Kent meydanı ve Üniversite projeleri için de hız kazandırmasını temenni ediyorum.” şeklinde sonlandırdı.

Paylaşın:
802 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ