logo

İYİ PARTİ’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI: YİĞİTCAN YILDIRIM

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde BEÜ Siyaset Bilimi 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Yiğitcan Yıldırım, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.

En genç Aday Adayı Yıldırım, yazılı açıklamasında kamuoyuna şöyle seslendi:

“Değerli genç arkadaşlarım, kıymetli büyüklerim, sevgili hemşehrilerim;
Bundan 5 yıl önce bir çocuk olarak kendime inancımla çıktığım yolda bir çok engeli hep beraber aştık. Nice gencin, ailenin hayatına dokunarak bir şeyler yapmaya çalıştım. Her zaman ideolojisi, görüşü ne olursa olsun insan ayırmadım.

Şimdi ise biz gençlerin, Zonguldak gençlerinin hedeflerini, hayallerini gerçekleştirmeleri ve haklı taleplerini doğrudan bir genç vekil tarafından yüce meclisimizde dile getirmesi için, gençlerin yüzünde kaybolmuş umutları tekrar yeşertmek için, kadınların korkmadan yaşayabileceği bir ülke için aynı atalarımın 100 yıl önce yaptığı gibi bugün de milletin istiklalini, milletin azim ve kararlılığını göstermeye talibim. Kişilerin kaprisleri değil, milletin iradesini tecelli ettirmek için göreve hazırım.

Bu bağlamda 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptığımı ve Türkiye’nin en genç adayı olduğumu sizlerle paylaşıyorum.”

Paylaşın:
582 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ