logo

İYİ PARTİ’NİN GÜLEN VE ÇALIŞKAN YÜZÜ: BÜYÜKALGAN’DAN…

  • İyi Parti Zonguldak Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, başarılı temasları ve görevine bağlılığı ile partinin bölgedeki gülen ve çalışkan yüzü olma yolunda hızla ilerliyor!

İl Kadın Politikaları Başkanı olarak, ilde ve ilçelerde sürekli temas halinde olan Büyükalgan, İyi Parti Genel Genel Başkanı Meral Akşener ve yöneticilerle de sıklıkla temasta bulunuyor. Son olarak 15 Kasım Çarşamba günü TBMM’de Grup toplantısına katılan ve parti yöneticileri ile görüşen Büyükalgan, Haber Hayat’tan Doğan Gönüllü’nün sorusu üzerine Ankara temaslarını özetledi.

AKŞENER EL YAPIMI OSMANLI ÇİLEĞİ REÇELİNİ AFİYETLE YİYECEK

Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, diğer ilçe başkanları ve kadın politikaları yöneticileri ile birlikte katıldığı Ankara temaslarını gazetemize değerlendiren Büyükalgan, üstlendiği görevin sorumluluğunun bilincinde olduğunu ve ülkesi, partisi, bölgesi için çalışmaya devam edeceğini belirterek şöyle dedi:

“Zonguldak il Başkanımız Erdal Gülay, ilçe başkanlarımız ve İl-ilçe kadın politikaları yöneticileri olarak 15 Kasım’da TBMM’de grup toplantısına katılım sağladık. Burada, dünya ve ülke çapında genel politikaları değerlendiren ve konuşmasının büyük bölümünü yerel seçimlere ayıran Sayın Genel Başkanımızı dinleyip alkışladık, kısa süreliğine de olsa birebir görüştük. Kadın Politikaları il yönetimi olarak, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e kendi el yapımı olan Ereğli Osmanlı Çileği Reçelimi ve Yöremize ait Elpek bezinden tel kırma ile işlenmiş yelek hediyemizi takdim ettik. Çok memnun oldu ve ‘madem ev yapımı, bunu afiyetle yiyeceğim’ demesi bizi çok onurlandırdı, memnun etti….

GÖRÜŞTÜĞÜ TÜM YÖNETİCİLERİ BÖLGEYE DAVET EDİYOR

Aynı şekilde Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Kadın Politikaları Başkanımız Ünzile Yüksel’e de Elpek Bezi Yeleği hediyemizi sunduk. Grup toplantımızın ardından Sayın Ünzile Yüksel’i ve bölgemizden sorumlu İstanbul Milletvekilimiz Sayın Ersin Beyaz’ı makamlarında ziyaret ederek bölgemiz hakkında kapsamlı görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunduk. Tüm görüşmelerimizde yöneticilerimiz Zonguldak’a Ereğli’ye ve ilçelerimize davet ettik. Memnuniyetle karşılayıp gelmek istediklerini belirtmeleri bizi çok sevindirdi. Temas ve görüşmelerimize devam edeceğiz.”

Paylaşın:
542 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ