logo

İYİ PARTİ’NİN MUHARREM AYI AŞURESİNE YOĞUN İLGİ!

  • İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve ekibi Muharrem Ayı aşuresini halkla paylaştı. Etkinliğe yoğun ilgi oldu.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve ekibi Muharrem Ayı aşuresini halkla paylaştı.

21 Ağustos Pazar günü Kdz. Ereğli BOzhane mevkiinde kurulan stantta gerçekleştirilen etkinliğe partililer ve halk yoğun ilgi gösterdi.

Muharrem ayı vesilesi ile birlik beraberlik ve bereketin simgesi olan ‘’Aşure’ ikramını Bozhane’de yaklaşık 700 kişiyle paylaştıklarını ifade eden İlçe başkanı Op Dr Evrim Balbaloğlu, kendisinin de kazanın başına geçerek bizzat aşure ikramında bulunduğu etkinliğe yoğun ilgi gösteren halka sosyal medya paylaşımı ile şükranlarını sundu.

“BU BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ DUYUYORUZ”

Etkinlik sonrası yaptığı açıklamada duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Balbaloğlu, “kadim halkımızın tarihten gelen milli birlik duygularının pekiştiği bu günlerde her şeyden çok bu birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz” dedi. Paylaşımında halkın ağır ekonomik zorluklar içinden geçtiğini, bu zor günlerin de geçeceğini, umut dolu günlerin yakın olduğunu savunan Balbaloğlu “inşallah Allah’ın izniyle milletimizin teveccühü ile iktidarlarımız yakındır. Geçim derdiyle gelecek kaygısı arasında sürüklenen milletimizi güneşli günlere kavuşturmamıza az kaldı” dedi.

Paylaşın:
534 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ