logo

“İYİ PARTİ’Yİ, TÜRKİYE’Yİ YÖNETME İDDİASIYLA KURDUK”

  • İyi Parti İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, partisinin kuruluş yıldönümü töreninde yaptığı konuşmada, ” İYİ Parti’yi, Türkiye’yi yönetme iddiasıyla kurduk. Tüm hazırlıklarımızı, tüm çalışmalarımızı, bu iddia doğrultusunda yaptık.” dedi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, partinin 5. kuruluş yıldönümünü törenle kutladı.

24 Ekim salı günü Anıtpark’ta düzenlenen kutlama törenine İyi Parti İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, partinin ilçe yöneticileri ve üyeler katıldı.

Parti’nin ilçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Çelik Özkara’nın sunumunu yaptığı törende İlçe Başkanı Balbaloğlu’nun Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

“HALKIMIZ TEVECCÜH GÖSTERİYOR”

Başkan Balbaloğlu burada yaptığı konuşmaya, İyi Parti’nin 25 Ekim 2017’de Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde Ankara’da kurulduğunu hatırlatarak başladı. Sözlerine “İYİ Parti’yi, Türkiye’yi yönetme iddiasıyla kurduk.” diye devam eden Balbaloğlu, “Tüm hazırlıklarımızı, tüm çalışmalarımızı, bu iddia doğrultusunda yaptık. Bizim anlayışımızda, iktidar olmak demek, sorumluluk almak demektir. Halkımız İYİ Partimize kurulduğu ilk günden itibaren teveccüh gösteriyor. İyi’ler ve Cesurlar hareketimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurarak, herkesin partisi ve halkın umudu olmuştur.” diye konuştu.

“EMİN ADIMLARLA İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

İYİ Parti’nin kucaklayıcı bir dille, siyasete yeni bir renk, yeni bir soluk getirdiğini savunan Balbaloğlu, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü rehber edinenler, derdi vatan olanlar İYİ Parti’de buluştuk. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. Milletimiz de, bu gerçeği görüyor ve emin adımlarla iktidara yürüyoruz. Artık biz hazırız. Millet bizi çağırıyor. Bu duygu ve düşüncelerle ‘İyi ve Cesurlar Hareketi” olan İYİ Partimizin 5.kuruluş yılını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Partililerin kutlamalarını tek tek tokalaşarak kabul eden Balbaloğlu, toplu fotoğraf çekimi için katılımcıları Atatürk Heykeli önüne davet ederek töreni sonlandırdı.

Paylaşın:
386 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ