logo

‘İYİ’LER PROTOKOL VE ESNAF ZİYARETİNDE

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Kovid 19 salgını nedeni ile geciken ziyaretlere başladıklarını bildirdi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İlçe kongresi sonrası göreve seçilen Yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Kovid 19 salgını nedeni ile geciken protokol ve esnaf ziyaretlerine başladıklarını bildirdi.

Başkan Balbaloğlu, protokol ziyaretleri kapsamında Kdz.Eregli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, TSO Başkanı
Aslan Keleş, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ı makamlarında ziyaret ederek yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştırdıklarını ve genel/yerel gündeme dair görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Protokol ziyaretlerinde gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti ve ziyaretlerin süreciğini ifade eden Balbaloğlu, ilçede kamusal bilinç ve özveri ile görev yapan tüm yetkililere teşekkürlerini bildirdi.

“ESNAF EKONOMİNİN AYNASIDIR” SLOGAN İLE….

Öte yandan İyi parti heyetinin, “Esnaf ekonominin aynasıdır” sloganı ile esnaf ziyaretlerinde de bulundukları ve görüşmelerden elde edilen verileri değerlendirerek sorun ve çözüm önerileri halinde partinin ilgili kurullarına sundukları öğrenildi.

Paylaşın:
1109 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ