logo

İZ MEDYA YAYINDA…

  • Kdz. Ereğli’den internet haber yayıncılığı yapan www.izmedyahaber.com yayın hayatına başladı.

Kdz. Ereğli ilçesinde 2007 yılında yayın hayatına başlayan ve son 6 yıldır İz Medya Prodüksiyon bünyesinde bulunan Kdz. Ereğli Haber internet haber sitesi 16 yıl sonra isim değişikliğine gitti. Buna göre; Kdz. Ereğli Haber internet haber sitesi artık www.izmedyahaber.com adıyla yayın hayatına devam edecek. Yaklaşık bir aydır Kdz. Ereğli Haber internet haber sitesine giriş yapanlar www.izmedyahaber.com adresine yönlendiriliyor.

www.izmedyahaber.com internet haber sitesinin öncelikle bölgesel, ardından da ulusal boyutta yayın yapmaya başlayacağını bildiren İz Medya Prodüksiyon sahibi ve aynı zamanda Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Denetim Kurulu üyesi Yeşim Çakır, gelişmeyi refik kabul ettiği Haber Hayat’a özetledi.

.

ÇAKIR : “PROFESYONELLERLE GÜÇLENİYORUZ”

İz medya web sitesinin yeni ara yüzü ile beğeni gördüğünü belirten Çakır, “İnternet sitemiz güncel, politika, asayiş, ekonomi, spor, kültür-sanat, magazin, sağlık gibi kategorilerde yaşanan anlık gelişmeleri sizlere duyuracak. Yaklaşık bir aydır alt yapı çalışmaları devam eden www.izmedyahaber.com internet sitesinin tüm alt yapısı TE Bilişim ile sağlandı. Doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile www.izmedyahaber.com internet haber sitesi güvenilir bir haber kaynağı, her kesimin takip edebileceği bir haber sitesi olacak. Güvenli bir haber sitesi olarak yaklaşık bir aydır yayın yapan internet haber sitemiz, bünyesine kattığı alanında profesyonel editör ve gazetecilerle her geçen gün daha da güçlenecek. İz Medya Prodüksiyon bünyesinde yayın yapacak olan internet haber sitemiz güçlü sosyal medya hesapları üzerinden de anlık gelişmelere ulaşımınızı sağlayacak.” ifadeleri ile duyurdu.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak refikimiz İz Medya Prodüksiyon ekibine başarılar dileriz.

Paylaşın:
465 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ