logo

JANDARMA VE EMNİYETTEN OPERASYONLAR!..

Zonguldak’ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, izinsiz kenevir yetiştiren bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı, ayrıca çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs ile 9 araç yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise “dolandırıcılık” ve “basit yaralama” suçundan aranan 2 şahsı yakaladı.

İSİNSİZ KENEVİRE SUÇ ÜSTÜ

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Zonguldak ili Çaycuma ilçesi Şeyhler köyünde S.A., isimli şahsın izinsiz kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi alınması üzerine ekipler harekete geçti. Operasyonda S.A. isimli şahsa ait 20 bin gram kurutulmaya bırakılmış esrar maddesi ve bin 125 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak S.A. isimli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan adli işlem başlatıldı.

HAKLARINDA İŞLEM YAPILDI

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde Huzur ve Güven Uygulaması yapıldı. Jandarma sorumluluk bölgesinde yapılan denetimler esnasında, 6 bin 348 şahıs, bin 417 araç sorgulandı. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs ile 9 araç yakalanarak işlem yapıldı.
Ayrıca genelgeler kapsamında yapılan denetimler esnasında, korona virüs tedbirlerine uymayan 3 şahsa bin 281 TL cezai işlem uygulandı.

ARANAN 3 ŞAHIS YAKALANDI

Zonguldak’ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yasadışı bahis, kumar ve oyun makinelerine yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. Uygulamada kahvehane, dernek lokali ve ganyan bayilerinden oluşan toplam 243 iş yeri kontrol edildi. Kontrollerde bin 499 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden sorgusu yapılırken “dolandırıcılık” ve “basit yaralama” suçundan aranan 2 şahıs da yakalandı.

Paylaşın:
538 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ