logo

JAPON PROF. NAKAYAMA, POSBIYIK’IN İFTAR KONUĞU OLDU

  • Japon akademisyen Prof. Noriko Nakayama, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin iftar sofrasına konuk oldu. Prof. Nakayama, Ereğli’nin bir köyünde seneler önce gerçekleştirdiği saha araştırmasını konu edinen ‘Köy kadını, Modernite ve İslam’ adlı kitabını Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a hediye etti. Kendilerini Ereğli’de ağırlamaktan ve iftar sofralarını paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Posbıyık da Prof. Nakayama’ya çeşitli hediyeler sundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin geleneksel iftar programının dün akşamki konuklarından biri de Japon akademisyen Prof. Noriko Nakayama ve kızı Rino Nakashima oldu.

Kdz. Ereğlili Başarılı Gazeteci- Kent Haber internet sitesi Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Özaydın’ın eşlik ve rehberlik ettiği Japon antropolog Prof. Nakayama, 1992-1993 yıllarını kapsayan bir yıllık sürede Kdz. Ereğli ilçesine bağlı bir köyde gerçekleştirdiği saha araştırmasını konu edinen ‘Köy kadını, Modernite ve İslam’ adlı kitabını Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a hediye etti.

Kendilerini iftar sofralarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Posbıyık da kitabı keyifle okuyacağını belirterek, Prof. Nakayama’ya çeşitli hediyeler sundu.

Paylaşın:
189 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ