logo

KADIN FUTBOL TAKIMI, YAMAN VE AĞAR’LA DEVAM…

  •     Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetimi, Kadın Futbol Takımında geçtiğimiz sezon Play-Off lara kalarak başarılı bir sezon geçiren tecrübeli teknik direktörler Ercan Yaman ve Yıldıray Ağar ile yeni sezonda da devam etme kararı aldı.

Türkiye Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı 2023–2024 Sezonunda Teknik Direktörler Ercan Yaman ve Yıldıray Ağar ile yola devam etme kararı aldı.

As Başkan Muhammet Ali Ateş, Kulüp Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal ve Kadın Futbol Takımı Sorumlusu Cansu Yılmaz’ın da yer aldığı imza töreninde beklentilerini açıkladı.

Ateş, “Geçen sezon bir ilçe takımı olarak kısıtlı imkanlarla büyük başarılara imza atarak Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray ve bu senenin şampiyonu ABB Fomget Kadın Futbol Takımı gibi köklü takımlarla mücadele ettik. Kulübümüzün yeni yönetiminde yer alan iş insanı As Başkanımız Turan Özdemir ile istişare ederek, yeni sezon için Teknik Direktörlerimiz Ercan Yaman ve Yıldıray Ağar ile anlaştık. Belediye Başkanımız ve Belediye Spor Kulübü Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın Kadın Futbol Takımına verdiği önemi bilerek bu sezondaki hedefimiz; kadın liginin iyi top oynayan, sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan ve Kdz. Ereğli’nin adını duyuran bir takım olmasını istiyoruz.’’ dedi.

YAMAN VE AĞAR, DUYGULARINI PAYLAŞTILAR

Futbolculuk kariyeri başarılarla dolu, antrenörlük süresince Kdz.Ereğli Belediyespor’da gerek A Takım, gerek Kadın Futbol Takımı gerekse alt yapılarda üstlendiği görevleri başarı ile yerine getiren ve 2023-2024 sezonunda Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecek Ercan Yaman; “Hedefimiz Kdz.Ereğli Belediyespor’un adını finallere yazdırarak Ereğli’ye tarihte bir anı bırakmak istiyoruz“ ifadelerini kullandı.

Yıldıray Ağar ise; “Hedefimiz, Başkanımız Halil Posbıyık’ın 2005 yılında Kaptaş’ın çayırında başlayarak kurduğu Kadın Futbol Takımını 2023-2024 sezonunda yeni zaferlerle taçlandırmak ve hedeflere emin adımlarla ulaşarak finalde oynamak“ diye konuştu.

Daha önce kız futbol takımı, iki teknik direktör ile birlikte 2017-2018 sezonunda Genç Kızlar’da Türkiye Şampiyonu olmuştu.

İmza töreni ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaşın:
284 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ