logo

KADIN FUTBOLCULAR EREĞLİ’DE, YILDIZ BASKETÇİLER İL’DE…

Kadınlar Futbol Süpür Lig’de mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, 3 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’de Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda ABB Fomgetspor ile karşılaşacak. Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü U16 Erkek Yıldız takımı ise ilk lig müsabakasına Zonguldak’ta M. Çelikelliler Spor ile çıkıyor. 

Kadınlar Futbol Süpür Lig’de mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor kar yağışı dolayısıyla ertelenen maçta 3 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’de Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda ABB Fomgetspor ile karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta Diyarbakır deplasmanında Amedspor 2-0 yenerek moral bulan Kdz. Ereğli Belediyespor’da hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

Kdz. Ereğli Belediyesporlu futbolcular, Pazartesi günü oynanacak lig maçına tüm Ereğli halkını ve taraftarları davet ederek destek bekliyor.

YILDIZ BASKETÇİLER ZONGULDAK’TA…

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü U16 Erkek Yıldız takımı ise ilk lig müsabakasına çıkıyor.  3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 18.15’te Zonguldak Site Spor Salonunda Çelikellilerspor Kulübü B Erkek yıldız takımı ile karşılaşacak olan takım son çalışmasını Erdemirspor Salonunda tamamladı. 

Paylaşın:
442 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ