logo

24 Mayıs 2021

KADIN GÜCÜ KOOPERATİFİ’NDEN BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET

Kdz. Ereğli’de kadınlara istihdam kapısı açmayı, kadın üreticileri bir araya getirmeyi, pazarlama yöntemlerini geliştirmeyi hedefleyen ve yöresel ürünlerin marka haline gelmesi için girişimlerde bulunan Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a iade-i ziyarette bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi Başkan Posbıyık’a iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre ; Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yaşare Aydın, Serpil Özsoy ve Safiye Karaarslan ile gerçekleştirdiği ziyarette Kadın Gücü Kooperatifi’nin çalışmaları hakkında bilgi sundu, katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

NERİMAN POSBIYIK :ÇALIŞMALARIMIZ İNANILMAZ İLGİ VE DESTEK GÖRÜYOR

Kadın Gücü Kooperatifi’nin kısa sürede kendi ayakları üzerinde durabilecek hale getirmek istediklerini vurgulayan Neriman Posbıyık, “Kooperatifimiz, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ve Ereğli’ye gönül vermiş iş insanlarının desteğiyle, katkılarıyla kuruldu. Amacımız en kısa süre içinde kooperatifi kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşturmak. Burada da Ereğli’mizin üretken, çalışkan kadınlarına güveniyoruz. Bu çalışmaları hepimiz bir sosyal sorumluluk anlayışıyla, gönüllülük çerçevesinde sürdürüyoruz. Çalışmalar inanılmaz bir ilgi ve destek görüyor. Kadınlar olarak güç birliği yaptığımız bu çatı, kadınlara istihdam imkanı yaratmayı, kadın üreticileri desteklemeyi, pazarlama ortamı oluşturmayı, şehirde yetişen ürünlerin marka haline getirilmesini hedefliyor. Bunların ilk adımları atıldı. Köylerde ve şehirde üretim yapan, hanesine katkı vermek, bizimle çalışmak isteyen kadınları bir araya getirmeye devam ediyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Posbıyık da kooperatif yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaşın:
607 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ