logo

KADIN GÜCÜ KOOPERATİFİ’NDEN ERMED’E ZİYARET

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli’de kısa süre önce kurulan ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken, başkanlığını Neriman Posbıyık’ın üstlendiği Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret etti.

KATILIM:

15 Temmuz Perşembe günü öğlen saatlerinde Haber Hayat yayıncılık Ofisinde gerçekleşen ziyarete; Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık ile Yönetim Kurulu üyeleri Ebru Yapıcı, Safiye Karaarslan ve Gönül Çelik katılırken; ERMED Yönetiminden ise Kurucu Başkan Doğan Gönüllü ile Dernek Yöneticileri Fikri Kapan, Sabriye Aşır, Aykut Ateş ve Fahrettin Özaydın katılım sağladı.

BAYAN POSBIYIK İDDİALI KONUŞTU!

Ziyarette konuşan Neriman Posbıyık, 26 Haziran’da genel kurullarını yaptıklarını ifade ederek faaliyetlerini özetledi. Kooperatifte kısa sürede aşama kaydedildiğini ve istihdam odaklı çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Posbıyık, bünyelerinde yeni açılacak tanıtım – satış noktaları ile ilgili bilgilendirmede bulunarak, “göreceksiniz kooperatifimiz çok güzel işler başaracak, üye ve istihdam sayımızı arttıracağız. Bu kapsamda sizinle de medya olarak işbirliği halinde olmak isteriz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.

GÖNÜLLÜ VE EKİBİ BAŞARILAR DİLEDİ

Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve iki gün önce genel kurulların tamamladıklarını hatırlatarak, yakın zamanda görev dağılımını yapacaklarını kaydetti. Kooperatif çalışmalarında ERMED adına başarılar dileyen Gönüllü, “Basın olarak yanlışları uyarma, doğruları kamuoyu ile paylaşmaya görevini özveri ile yapmaya devam edeceğiz. Dernek olarak da mesleğimiz, meslektaşlarımız ve Ereğli’mizin gelişmesine katkı vermek istiyoruz. Anlamlı projelerde tabii ki işbirliği yapabiliriz.” diye konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede medya-stk ve şehir ilişkileri de gündeme geldi. Posbıyık ve Gönüllü başta olmak üzere, katılımcılarla karşılıklı değerlendirmelerde bulunularak popülist yaklaşımlarda uzak durulmasının önemine dikkat çekildi.  

Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ve en kısa zamanda bir araya gelmek üzere sözleşilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
598 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ