logo

KADIN VE EĞİTİM, AİLE, HUKUK KONUŞULACAK

Kdz. Ereğli’de Sosyolog Bilge Özdemir; ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında panel düzenliyor.

Kdz. Ereğli’de Sosyolog Bilge Özdemir; ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında panel düzenleyeceklerini bildirdi.

25 Kasım Pazartesi günü saat 18.30’da Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek panele tüm bölge halkını davet eden Özdemir, şu bilgileri paylaştı:

’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında hazırlamış olduğumuz panelde, konularında uzman konuşmacılar, katılımcılarla bilgi paylaşımda bulunacaklar ve soruları cevaplandıracaklar. Moderatörlüğünü Sosyolog Bilge Özdemir’in yapacağı panelde; BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyeleri Birgül Ulutaş; “Kadın ve Eğitim”,  Dr. Birsen Şahan; “Kadın ve Aile” ve Avukat Dilara Bozkuş Uzun; “Kadın ve Hukuk” konularında sunum yapacaklardır.

Kadına karşı şiddet başlığı ile sosyal bir soruna dikkat çekmek ve ilgilileri bilgilendirmek amacı ile düzenlediğimiz panelimize tüm bölge halkımız davetlidir.

Paylaşın:
1494 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ