logo

23 Aralık 2021

‘KADINA KARŞI AYRIMCILIĞIN ÖNLENMESİ’ KONUŞULDU

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Kadına Karşı Ayrımcılığın Önlenmesi Konferansı yapıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulunda; Kadına Karşı Ayrımcılığın Önlenmesi, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Hizmet Politikaları konularında konferans verildi. Kdz. Ereğli Sosyal Hizmet Müdürü Deniz Peker ile  müdürlük Psikolojik Danışmanı Yasemin Özkan Kama’nın konuşmacı olduğu konferansa Alaplı MYO Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Ahmet Oturak , okul yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

UZMANLAR KONUŞTU

Kdz. Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz Peker ‘in açılış konuşmasını yaptığı konferansta, şiddete maruz kalan kişilerin benlik değerlerinin yükseltilmesi, ‘Bende bireyim’ diyebilmesi, şiddetin psikolojik açıdan etkileri anlatıldı. Kdz. Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü PDR Yasemin Özkan Kama’da şiddetin adli yaptırımları,  şiddetin psikolojik yönleri ve etkileri ile ALO 183 Sosyal Destek Hattı ve KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı.

Soru – cevap şeklinde devam eden konferansın sonunda Alaplı MYO Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Ahmet Oturak tarafından katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Paylaşın:
858 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ