logo

KADININ GÜCÜ ELİŞİ ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ İLGİ GÖRDÜ

Kdz. Ereğli Kadının Gücü Elişi Şenliği Grubu tarafından gerçekleştirilen sergi ve kitap okuma etkinlikleri ilgi gördü.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Kadının Gücü Elişi Şenliği Grubu, daha önce ertelenen etkinliklerini grubun kurucusu Güler Önder’in öncülüğü ile 22-23 Ağustos 2021 tarihlerinde sahilde bulunan Sanat Sokağında gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre; iki gün süren ve yoğun ilgi gören etkinliği, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, İlçe Sekreteri Ayşegül Erdoğan ve CHP İlçe Başkan Yardımcısı Yıldıray Arslan ile birlikte Yönetim kurulu üyeleri, MHP Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çiçek ve Gazeteci Yazar Altan Akçakese ziyaret etti.

SANAT SOKAĞINDA YAPILDI

Müzik Öğretmeni Mine Ender kemanıyla etkinlik boyunca sokağa renk kattı. Gelen ziyaretçilerin de zaman zaman eşlik ettiği müzik dinletisinde Sanat Sokağı’na canlılık getirdi. Etkinlik kapsamında kadınların evlerinde ürettikleri elişleri bağış karşılığı gelen ziyaretçiler tarafından alındı.

GÜLER ÖNDER, GRUBUN ÜZÜNTÜSÜNÜ VE SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Kadının Gücü Elişi Şenliği Grubunun kurucusu Güler Önder yaptığı açıklamada, 8 Ağustos Dünya Kediseverler Günü ve 9 Ağustos Dünya Kitapseverler gününde yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları ile ertelenen ve 22-23 Ağustos tarihlerine gerçekleştirilen etkinliklere gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“TABLOMUZU BELEDİYE BAŞKANINA HEDİYE EDEMEDİĞİMİZE ÜZÜLDÜK”

Farkındalık oluşturma amacına ulaşıldığını belirten Önder açıklamasında şöyle dedi:

Kadının Gücü olarak yaptığımız etkinlikte bağışların tamamını Kdz.Ereğli Gönülden Hayvanseverler Derneğine bağışladık. Belediyemizin Veteriner Hekimi Özgür Fahrettin Coşgun 22.Ağustos 2021 günü ziyaretçilerimizi ve bizleri hayvanlar konusunda bilgilendirdi, soruları yanıtladı. Çok yoğun ilgi gören etkinliğimizde insanlarımızın hayvanlara duyarlı olduklarını gözlemledik. Üzüldüğümüz nokta ise, grup arkadaşımız Resim Öğretmeni Mehtap Akdemir’in Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın bilgisi dahilinde kendilerine sunulmak üzere konsepti Ereğli olan canlı performans yağlı boya tablo çalışmasını, Başkanımızın Ereğli dışında bulunması ve vekalet eden Emrah Karaarslan’ın da başka bir programının olması nedeniyle hediye edeceğimiz tabloyu hiç kimsenin almaması oldu.

9 Ağustos’un Kitapseverler Günü olması nedeniyle de 23 Ağustos 2021 günü 16.00 – 18.00 saatleri arasında kitap okuma etkinliği düzenledik. Kitapsever dostlarımız ve CHP Kadın Kolları kitaplarını alarak bizlere eşlik ettiler ve sanat sokağında hep birlikte kitap okuyarak farkındalık yarattık”

ALCAN TEŞEKKÜR ETTİ

Kdz.Ereğli Gönülden Hayvansevenler Derneği Başkanı Belgin Kurt Alcan da yaptığı açıklamada; “Dünya Kediseverler Günü kapsamında Kadının Gücü grubuna, sokak hayvanları yararına yapmış olduğu, sokak hayvanlarının yaşam mücadelesine destek oldukları ve farkındalık yarattıkları için kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kadının Gücü ekibini, Güler Önder arkadaşımı, her daim topluma ve doğaya duyarlı çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum” dedi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
842 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ