logo

KALDIRIMDA BEKLERKEN ARAÇ ÇARPTI!

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, meydana gelen trafik kazasında ikisi yaya üç kişi yaralandı. Yaya olan Ereğli Belediyespor Salon Sporları Koordinatörü Tanju İke ve eşi Filiz İke kazayı ucuz atlattı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sularında Erdemir Caddesi Jet Yol ayrımı olarak bilinen yol ayrımında A.Ö. idaresindeki 67 FA 643 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Y.Ö. yönetimindeki 67 LM 234 plakalı hafif ticari araca çarptı.

HIZLA GELEN ARAÇ ÇARPTI!

Çarpmanın etkisiyle savrularak yol kenarındaki MOBESE direğine çarpan otomobil, kaldırımda yürüyen Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü Salon Sporları Koordinatörü Tanju İke ile eşi Filiz İke’ye çarptıktan sonra tekrar yola savrularak durabildi. Kazada yaralanan Tanju İke ile eşi Filiz İke, olay mahalline gelen “112 Acil” ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından İlçedeki Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Yaya olarak kaldırımda bekleyen ve kafasından yara alan Tanju İke, yakınlarına kazayı anlatırken savrularak gelen bir aracın hızla kendilerine çarptığını söyledi. Kazaya karışan diğer araç sürücüsü Y.Ö. ise otomobilin süratli geldiğini ve kendilerine çarptığını söyledi. İke çiftinin geceyi hastanede geçireceği öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle şoka giren sürücü A.Ö’de, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Hastanede tedavilerine başlanan yaralı İke ailesini yakınları, Belediye Başkan Danışmanı Aykut Ateş ile Belediyespor yöneticileri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaşın:
2733 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ