logo

KAMP KARAVAN TURİZMİ SAHA GEZİSİ EREĞLİ’DE SON BULDU

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu yöneticileri ve ilgili kamu kuruluşları işbirliği ile kamp ve karavan alanlarının tespit çalışmaları Kdz. Ereğli gezisi ile son buldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu iş birliğinde TR81 ve TR82 bölgelerinde kamp ve karavan alanlarının tespit ve değerlendirme çalışmaları Kdz. Ereğli gezisi ile tamamlandı.

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu üyeleri 9 Ağustos tarihinde Çankırı’dan başladıkları çalışmaya Bartın, Karabük ve Zonguldak etabıyla son buldu.

KİREÇLİK’TEN SONRA SUBAŞI DA GÖZ DOLDURDU

Saha çalışması kapsamında, Zonguldak’ta; Maden Müzesi, Kozlu Sahili, Kireçlik Koyu Sahili, Tasgölü Kamp ve Karavan Alanı, Köseağzı Plajı, Subaşı Kamp Alanı, Subaşı Mevkii, Cehennemağzı Mağaraları, İnönü Mağarası, Radartepe ve Ölüce Feneri ziyaret edildi. Edinilen bilgiye göre ; Herkül Doğa Sporları Kulübü Başkanı Taner Tatoğlu’nun rehberliğinde Kireçlik Koyu’Ndan sonra gezilen Subaşı Alanı da Özellikle Kamp ve Karavan Federasyonu Başkanı Leyla Özdağ ve ekibi tarafından çok beğenildi.

Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinde yapılacak çalışma kapsamında, bölgenin karavan turizminin uygun alanları tespitinin yanı sıra bölgenin önemli turizm noktaları ziyaretçilere tanıtılmış olacak.

Galeri fotoğrafları :

Paylaşın:
1841 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ