logo

KAN VE MALZEME BAĞIŞINA DAVET…

  • Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 10 ilde ağır can ve mal kaybına neden olan deprem sonrası yardım kuruluşları harekete geçti.

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık, “Deprem bölgesine ilave kan ve kan ürünleri sevkiyatı yapıyoruz. Bölge Kan Bankalarımızda ilk etap sevkiyat için Ulusal Kan Stoklarımız mevcuttur. Ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için vatandaşlarımızı gün içinde tüm Türkiye’de kan bağışına davet ediyoruz” çağrısında bulundu.

Öte yandan Kdz. Ereğli Kızılay Şubesi de “Türk Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi olarak Deprem Bölgesine yola çıktık. Rabbim devletimize ve milletimize güç kuvvet versin” paylaşımında bulundu ve kan ile yardım bağışı kampanyasının başlatılıdığını duyurdu. Kızılay kan bağışı ekibi Kdz. Ereğli eski terminal civarında bağışları kabul edecek.

.

TSO, KATALİTİK SOBA İHTİYACINI DUYURDU

Bu arada Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından, “Deprem bölgelerine gönderilmek amacıyla ‘Katalitik Soba’ ihtiyacı bulunmaktadır. Bu sebeple stoklarınızda olması halinde odamızla irtibata geçmeniz rica olur. İrtibat için: Gündüz Acar-Genel Sekreter : +905326034239” duyurusu yapıldı.

Paylaşın:
258 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ