logo

KANDİLLİ BELEDİYESİ’NİN YENİ LOGOSUNDA ‘TURİZM’ VURGUSU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Belediyesi meclis kararı ile logosunu değiştirdi. Belediyenin yeni logosunda kömür madeni vurgusunun yanı sıra doğa ve turizme vurgu yapıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, beldenin turizm hedefleri doğrultusunda belediyenin logosunun değiştirildiğini söyledi.

Yeni logonun günümüz estetik anlayışına uygun olarak beldenin yenilenen misyonu ve vizyonunu yansıttığını dile getiren Başkan Aydın, daha önceki logoda sadece madenciliğe vurgu yapılırken, yenilenen logoda ise doğal güzellikler ve turizmin öne çıkarıldığını ifade etti.

MECLİS KARARI İLE DEĞİŞTİRİLDİ, DOĞAL TURİZM DEĞERLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Başkan Aydın belediyenin logosunun değişimi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “04 Eylül 2020 tarih ve 2020/8 sayılı meclis kararında, logomuzun, hem tasarım yönünden eksik kaldığı hem de günümüz ihtiyaçlarını karşılamadığı belirtilerek yenilenmesine karar verilmişti. Toplantıda günümüz tasarım ilkelerine uygun ve beldemizi daha iyi yansıtan yeni logomuzun kullanımı, meclis üyelerinin oy birliği ile onaylanmıştır. Beldemizin yalnızca madencilik boyutuna işaret eden eski logomuzun aksine yeni logomuz, madenciliğin yanında beldemizin doğal güzellikleri ve turizme yatkınlığına da dikkat çekiyor. Logomuzun Kandilli’mizi simgeleyen modern anlaşılır olmasına dikkat ettik. Kurumsal kimliğimizde kullanabileceğimiz, yazışmalarımızda ve basılı olarak belediyemizi temsil edecek pankart, tabela, afiş, gibi görsel unsurlara rahatlıkla uygulayabileceğimiz logomuzu seçtik” değerlendirmesinde bulundu.

Paylaşın:
774 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

KANDİLLİ BELEDİYESİ’NİN YENİ LOGOSUNDA ‘TURİZM’ VURGUSU” için 1 yorum

  1. ahmet ali : diyor ki:

    kandilli hakediyor diye düşünüyorum kandilli belediyesinin yaptığı alacaağzı plajı var yine tas gölü muhteşem doğasıyla tam bir cazibe merkezi zonguldak il özel idarenin yaptığı kandilli köy pazarı ve ziyaretçi merkezi var küçükte olsa kandilli şehitler parkının karşısında seyir teras var insan oraya oturduktan sonra kendinden geçiyor muhteşem manzara ve şimdi eski tren yoluda düzenlenerek bölge halkının hizmetine sunulacak bunun yanında çamlı maden şehitliği yapılacak ve en önemlisi varagel var tesislendirip hayata geçse batı karadenizin en önemli cazibe merkezi kandilli olur