logo

“KANDİLLİ’NİN GELECEĞİNE, KANDİLLİ HALKI KARAR VERİR”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, beldenin mahalle olmasına yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi.

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, beldenin Ereğli’nin mahallesi olması yönündeki yorumlara yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Başkan Aydın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Kandilli’nin mahalle olması yönündeki haberlerin zamanlamasını ve içeriğini manidar bulduğunu belirterek şöyle dedi:

“KANDİLLİ ÖZEL BİR BÖLGEDİR”

“Bu tür yazıların, özellikle Kandilli’nin maden kaynakları konusunda yatırımcı almaya başladığı, orman mülkiyet sorunlarının çözüldüğü, imar çalışmalarının sona yaklaştığı, TTK arazileri ile ilgili problemlerin giderildiği, altyapı yatırımlarımda çözümlerin hızlandığı kısaca sağlıklı büyümenin temellerinin atıldığı bu dönemde gündeme taşınması manidardır. Kandilli Ereğli’nin bir beldesidir. Bu tür yazılar aslında Ereğli halkının da fikirlerinin hiçe sayılması anlamını taşımaktadır. Kandilli yıllar içinde kendi kültürünü oluşturmuş, kendi yaşam koşulları içinde kendine özgü yapılanması ile özel bir bölgedir. Bizler Kandilli’nin kimliğini yitirmeden sağlıklı olarak büyümesini istiyoruz. Kandilli belediyesi olarak, ülkemizde yaşanan tüm sıkıntılara rağmen, hedeflerimize doğru ilk günkü heyecan ve şevkle emin adımlarla yürümekteyiz. Fakat her şeyden önce, demokrasi anlayışımıza göre biliyoruz ki, Ereğli’nin geleceğine Ereğli halkı, Gülüç’ ün geleceğine Gülüç halkı, Kandilli’nin geleceğine de kandilli halkı karar verir. Bunun haricindeki tüm çabalar beyhudedir.” (iha)

Paylaşın:
526 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

“KANDİLLİ’NİN GELECEĞİNE, KANDİLLİ HALKI KARAR VERİR”” için 1 yorum

  1. Ahmet : diyor ki:

    Adam haklı ereğlinin bölücek topçalı hamzafakılı dağlıca kıyıcağa ne faydası varki kandilli mahalle yapıp gökçelere hizmetmi götürecek veya götürebilecek güldürmeyin…