logo

KANSER PEŞİNİ BIRAKMADI: GÜL ERTUĞ’U KAYBETTİK

Kdz. Ereğli’nin sevilen simalarından Gül Ertuğ(58), yakalandığı göğüs kanserini yenmesine rağmen hastalık peşini bırakmadı. Ertuğ, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Kdz. Ereğli’nin sevilen simalarından Gül Ertuğ(58)’u kaybettik. Erdemir emeklisi Abdulkadir Ertuğ’un eşi, Belediyespor bayan futbolcularından Gizem Ertuğ ve öğrenci Didem Ertuğ’un anneleri Gül Ertuğ, yaz tatili için bulunduğu İzmir’in Dikili ilçesindeki yazlığında hayatını kaybetti.

Bir süredir göğüs kanseri ile mücadele ettiği bilinen ve hastalığı yendiği düşünülen 58 yaşındaki Ertuğ’un rahatsızlığının tekrar nüksetmesi üzerine aniden vefat etti.

Ertuğ ailesinin yakın dostu Ahmet Oktay, son derece üzgün olduğunu ifade ederek, cenazenin sabah saatlerinde İzmir’den yola çıktığını muhtemelen gün içinde Kdz. Ereğli’deki aile mezarlığında defnedileceğini söyledi.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak Allah’tan rahmet ve baş sağılığı dileriz.

CENAZE PROGRAMI PAZAR GÜNÜ:

Ahmet Oktay, Cenaze programını “9 Ağustos Pazar günü Saat 13.00’de Sefa camii çıkış 13.30 Atatürk Ortaokulu bahçesi merasimden sonra Şehir mezarlığına defin töreni” olarak açıkladı.

Paylaşın:
1791 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ