logo

KAPALI PAZARYERİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 24 gündür kapalı olan ve yarın açılacak olan Alaplı Kapalı Pazaryerinde dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 6 Nisan 2020 tarihinde kapatılan Kapalı Pazaryeri halkın ihtiyaçları gözetilerek Çarşamba günü (yarın) tekrar hizmete açılıyor. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 24 gündür kapalı olan Kapalı Pazaryerinde dezenfekte çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

“SOSYAL MESAFE KURALINA UYALIM”

Pazarcı tezgahlarını sosyal mesafeyi koruyacak şekilde ayarlayacaklarını belirten Tekin, “6 Nisan 2020 tarihinde Koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan Kapalı Pazaryeri Çarşamba günü yani yarın tekrar halkımızın hizmetine açıyoruz. Ekiplerimiz pazaryerinde dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Zabıta ekiplerimiz sosyal mesafeyi korumak için tezgahlar arasında düzenleme yapıyor. Pazarda sadece Gıda üzerine satış yapan pazarcı esnafların tezgahlarını açmasına izin vereceğiz. Bizim vatandaşlardan tek isteğimiz pazaryerinde temel ihtiyaçları almaları dışında pazarda dolaşmaması, tezgah başlarında kalabalık oluşturmaması, pazarda dolaşırken en az 2 metrelik sosyal mesafe kurallarına istiyoruz. Pazara gelen vatandaşlarımızın ateşlerini ölçerek maske dağıtacağız.”dedi.

DEZENFEKSİYON TÜNELİ YERLEŞTİRİLDİ

Öte yandan; Kapalı Pazaryerine gidecek vatandaşlar için Alaplı Belediyesi tarafından bir dizi tedbirler de alındı. Alışverişe gelecek olan vatandaşlar dezenfektan tünelinde geçerek alışverişe başlayacak.

Başkan Tekin, Kaplı Pazaryerinde koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon tüneli yerleştirdiklerini belirterek, “Alaplı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için her türlü tedbirleri alıyoruz. Yarın açılacak olan pazaryeri girişine dezenfeksiyon tüneli koyduk. Pazara gelecek vatandaşlara önce maske dağıtacağız ardından dezenfeksiyon cihazından geçerek alışverişe başlayacaklar. Umut ediyorum ki bugünleri el birliği ile aşacağız.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
442 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ