logo

19 Aralık 2023

KARAARSLAN, EREĞLİ’Yİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIMAK İSTİYOR

  • CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, Muhtarlar Derneğinde yaptığı konuşmada gençliğini, heyecanını bilgi birikimini şehre aktararak, Kdz. Ereğli’yi hak ettiği noktaya taşımak adına belediye başkanı olmak istediğini söyledi.

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, 18 Aralık Pazartesi günü bazı partililerin eşliğindeki ilk ziyaretinde Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Karaarslan’ın basın bürosundan verilen bilgiye göre; kahvaltı sohbetinde muhtarları dinleyen Karaarslan, aday adaylığına ilişkin açıklamada bulundu. Göreve geldiği takdirde muhtarlar ile işbirliği içerisinde çalışacağını ifade eden Karaarslan, gençliğini, heyecanını bilgi birikimini şehre aktararak, Kdz. Ereğli’yi hak ettiği noktaya taşımak adına belediye başkanı olmak istediğini söyledi. Muhtarlarda çıktığı yolda Karaarslan’a başarılar dileyerek, kolaylıklar temenni etti.

.

.

“TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Ardından partililerle birlikte Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman’ı ziyaret eden Karaarslan, Başkan Yalman’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Yalman, Karaarslan’a başarılar diledi.
Kdz. Ereğli’nin en büyük sorunlarından birinin trafik olduğunu her fırsatta dile getiren Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek’i ziyaret etti. Trafik sorununun çözümünde bypass projeleri olduğunu belirten Karaarslan; “Ekiplerimiz uzun zamandır, trafik sorunu üzerine çalışıyor, gerek üniversitelerden, gerekse bilirkişilerden aldığımız dönüşler ile inşallah göreve geldiğimizde Ereğli’nin trafik sorununu çözeceğiz. Biz de bu şehrin yaşayanları olarak, zaten her gün trafikteyiz. Sorunun nerede ve neden kaynaklandığına hâkimiz. Birde tabii ki siz değerli şoförlerimizin fikirleri bizim için çok önemli. İnşallah iş birliği içerisinde çözemeyeceğimiz bir sorun yok. Enerjimiz, heyecanımız ve birliktelik ile bu şehri el ele omuz omuz Kdz. Ereğli halkı ile birlikte yönetmeye talibiz” dedi.

Başkan Civelek’te ziyaretlerinden ötürü Karaarslan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

BİRÇOK DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Karaarslan ve beraberindeki heyet, ardından sırası ile LÖSEV Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi, Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği Çetin Yiğit’i ziyaret etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan ziyaretlerde, doğup büyüdüğü, ekmeğini kazandığı, yatırımını yaptığı Kdz. Ereğli’ye hizmet için canla başla çalışacağını, şehre yeni bir vizyon kazandıracağını belirtti. Ayrıca Karaarslan, kendilerini en güzel şekilde ağırlayan dernek başkanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaşın:
172 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ