logo

KARAARSLAN GENÇLERİ DİNLEDİ, SORULARI CEVAPLANDIRDI

  • CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayı Emrah Karaarslan’ın gençlerle bir araya geldiği ve  taleplerini, sorularını tek tek dinleyerek cevapladığı bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)de aday adaylarının açıklanmasına kısa bir süre kala CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayı Emrah Karaarslan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çarşı ve pazar esnaflarından sonra dernek ve STK’ları ziyareti eden Karaarslan, 2023 son günlerinde Bozhane limanında yer alan bir kafede gençlerle bir araya geldi.

“GENÇLERE KAPIM AÇIK OLACAK”

Karaarslan’ın basın bürosundan verilen bilgiye göre; gençlerle kahve içen Karaarslan gençlerin taleplerini dinledi. Gençlere dair birçok projesinin olduğunu söyleyen Karaarslan gençlerle bol bol sohbet etti. Karaarslan: “Sizlerle burada buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Siyasi bir söylem olarak burada değiliz. Ben sizin düşüncelerinize en yakın kişi olduğum için buradayım. Sizlerin görüşleri fikirleri benim için çok önemli. Şu an projelerimizi hazırlıyoruz. Bu projelerimizi sizin fikirlerinizle nasıl etki edebiliriz bunu çalışması içerisindeyiz.” dedi.

Ardından gençlerin sorularına tek tek cevaplandıran Karaarslan, özetle ; festivallere devam edileceğini, sahilde Wi-fi ağının ücretsiz olacağını, kütüphane/kafe tarzında işletmeyi gençlerin hizmetine sunacağını, gençlik platformu kurulacağını ve gençliğine, tecrübelerine, projelerine güvendiğini söyledi. Belediye Başkanı seçildiği takdirde gençlere kapsının açık olacağını vurgulayan Karaarslan, çok sayıda gencin katıldığı akşamda sırayla öğrencileri dinledi ve sorularını yanıtladı.

Paylaşın:
186 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ