logo

KARAARSLAN, YALI VE SAHİL’DE ZİYARETLERDE…

  • Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Yalı Caddesi’ndeki kafe-restoranları ve sahilde bulunan seçim standını ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi(YRP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan’ın ekibi ile birlikte, Kdz. Ereğli’yi karış karış seçim gezilerine devam ettiği bildirildi.

Verilen bildirime göre; Karaaraslan son olarak Meclis Üyesi Adayları; Aykut Gönültaş, Özcan Özdemir, Efkan Murat Özkara ile birlikte Yalı Caddesi’ndeki kafe ve restoranları ziyaret etti, ayrıca sahildeki seçim standında vatandaşlara projelerini anlattı.

Seçim çalışmalarını özetleyen Karaarslan , “Ereğlili vatandaşlarımız tarafından çok güzel tepkiler alıyoruz. Allah’ın izniyle bu seçimde hedefimize ulaşacağız. Asla pes etmek yok. Hevesimiz bir an olsun kırılmadı, kırılmayacak. Son güne kadar Ereğli’yi karış karış gezmeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın kalbine dokunmaya devam edeceğiz. İnşallah hep beraber bu meşakkatli yolda zafere kavuşacağız.” dedi.

Paylaşın:
121 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ