logo

KARDEŞLER OTO YIKAMA’DAN ANLAMLI KAMPANYA!

Kdz. Ereğli Kardeşler Oto Yıkama, sağlık çalışanlarının araçlarını koronaya karşı ücretsiz dezenfekte edecek.

Kdz. Ereğli Bozhane mevkiinde oto yıkama işletmeciliği yapan Kardeşler Oto Yıkama ülkemizdeki korona seferberliği çerçevesinde “Gün Dayanışma Günü…” diyerek tüm sağlık çalışanlarının araçlarını Nisan ayı sonuna kadar ücretsiz koronaya karşı dezenfekte edecek.

Kardeşler Oto Yıkama adına kampanyayı organize eden Volkan Karaahmetoğlu ; “Bilindiği üzere tüm yurt çapında korona virüsüne karşı adeta bir seferberlik var. Bu seferberliğin en önde giden sağlık çalışanları canları pahasına bu uğurda ter dökerken bizlerinde bir şeyler yapması gerektiğini düşünerek böyle bir kampanya başlatmak istedik.” dedi.

“GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ…”
Ülke olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çeken Karaahmetoğlu, “Tüm sağlık çalışanlarının araçlarını Nisan ayı sonuna kadar koronaya karşı ücretsiz dezenfekte edeceğiz. Bu yaptığımız onların bizler için yaptıklarının yanında az bile” sözleri ile zor günlerde yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına teşekkürün bir ifadesi olduğunu söyledi.

BASIN EMEKÇİLERİNİ DE UNUTMADI!
Öte yandan Karaahmetoğlu, basın mensuplarının da aynı kampanyadan faydalanabileceklerini sözlerine ekledi. (Kaynak: gazatereğli)


Paylaşın:
880 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ