logo

KARSLILAR VE GÜLDERE ZİYARETLERİ, BALIK EKMEK İKRAMI

  • İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Kuzeni Eski Belediye Başkanı Murat Sesli ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte bir dizi ziyaret ve seçim çalışmasında bulundu.

İyi Parti Seçim Bürosundan verilen bilgiye göre Sesli ve ekibi ; Kdz. Ereğli Karslılar Derneği’ni ziyareti, seçim bürosuna gelen vatandaşlara ve partililere mangalda pişirilen balıkların ekmek arasında ikramı, Güldere Mahallesi ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli Karslılar Derneği Başkanı Erkan Ballı, onur ve şeref duyduklarını, çıktığı yolda İyi Parti ailesine başarılar dilediklerini söyledi.
Ereğli’de artık hizmet olması gerektiğini vurgulayan Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını herkesin bildiğini ama Ereğli’nin yıllardır hizmete aç kaldığını ifade etti ve projelerini kaynakları ile beraber açıkladı. İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu’da konuşmasında memnuniyetini ifade etti.

SEÇİM BÜROSU VE GÜLDERE MAHALLESİ ZİYARETLERİ

Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, İyi parti seçim bürosuna gelen vatandaşlara ve partililere mangalda pişirdiği balıkları ekmek arasında ikram etti. Bozhane’de ki balıkçı esnafları da seçim bürosu önünde yakılan mangalda yaklaşık 300 kişiye balık ekmek ikramında bulundu.

“GÜLDERE’DE REZİLLİK DİZ BOYU”

Güldere Mahallesi’nde alkışlarla karşılanan Sesli’ye mahalle halkı tam destek vereceklerini söyledi. Verilen bilgiye göre ; Mahalle halkının yoğun sevgisi karşısında büyük mutluluk yaşadığını belirten Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, daha önce 20 ayda nasıl hizmet ettiğini herkesin bildiğini belirterek ekibiyle birlikte seçildiğinde 5 yılda Kdz. Ereğli’nin çehresini değiştireceklerini söyledi.

Sesli konuşmasında “2007-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. 2009’da nasıl bıraktıysam aynı duruyor her yer. Hiçbir hizmet yapılmamış. Buraya en son beton çalışması yapmıştım. Ondan sonra 15 yıl bir çivi bile çakılmamış. Rezillik diz boyu. Çarşıya bu kadar yakın olup da hizmet almayan yerlerden bir tanesi. Buradan 10 adımda çarşıya varırsınız ama maalesef hiçbir hizmet yapılmamış. Burasının şimdiye kadar pırıl pırıl mahalle olması lazım. Dereden dolayı her zaman sıkıntı yaşıyorsunuz. Derenin içinde ne ararsan var. Çünkü temizliği yapılmamış. Bırakın dereye sokaklar temizlenmiyor ki. Dereye temizlemeye fırsat olsun. 20 ayda biz Kdz. Ereğli’ye çok güzel hizmetler yaptık. 120 bin ton asfalt dökerek rekor kırdık. Bu hizmetler devam edecekti. Allah bize nasip ederde seçimleri alırsak ekibimizle birlikte önümüzdeki 5 yılda Kdz. Ereğli’nin çehresini değiştireceğiz. Kdz. Ereğli’de değişime, yeni bir heyecana, yeni bir enerjiye, yeni bir hizmete ihtiyaç var. Bunun içinde sizlerin desteği çok önemli. Buralara bakın, elinizi vicdanınıza koyun ve sandığa gidince oyunuzu ona göre atın. Biz size söz veriyoruz, seçimleri kazanırsak mahallenin ne eksiği varsa yapmaya söz veriyoruz. Buraları böyle görünce rahatsız oluyoruz. Gerçekten çok yazık. Otobüslerden sıkıntınız olduğun u biliyorum. Göreve geldiğimizde ne gerekiyorsa yaparız. Belediye ağlama makamı değil, hizmet makamı. Belediyenin parası var. Tek amacı hizmet etmek olacak.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Sesli ve beraberindekiler mahalleyi gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

ÖMERLİ’DE YENİ YAŞAM ALANI

Öte yandan, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Ömerli Bölgesi Hastane Alanı Projesi’ni açıkladı.

Sesli açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi bölgesinde yaşanan otopark sıkıntısı, Diş Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte daha da artacaktır. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha rahat faydalanabilmesi için burada ki otopark sorununu çözüyoruz. 3 katlı otoparkımız toplam 500 araç kapasiteli olacak. Hem hastanede çalışan sağlık personelinin hem de Ömerli Mahallesi sakinlerinin talebi doğrultusunda bölgeye birde kreş projesi yapıyoruz. Modern mimarisi ile bölgenin en kapsamlı kreşi olacak. Ayrıca bölgenin ihtiyacı olan bir sosyal tesis yapacağız. Restoran ve kafe hizmetini de bölgede yaşayanlar ve hastane çalışanlarının hizmetine sunacağız. Hastane çıkışındaki dik bayırı vatandaşlarımızın rahatça çıkabilmeleri için buraya yürüyen merdiven yapıyoruz. Ömerli bölgesi projelerimiz ile rahat bir nefes alacak ve yeni bir görünüme kavuşacak.”

.

Paylaşın:
268 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ