logo

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığına atanan Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçede veda ziyaretlerinde bulundu.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığına atandı. Görev yeri değişen Kaymakam Çorumluoğlu, ilçede veda ziyaretlerine başladı.

TSO’DAN BAŞLADI

İlk olarak Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunan Kaymakam Çorumluoğlu’nu, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Bir süre sohbet edilen görüşmede, TSO Başkanı Keleş, Kaymakam Çorumluoğlu’na yeni görev yerinde başarılar diledi.

KELEŞ, “BAŞARILI BİR İDARECİDEN ÖTE İYİ BİR YOL ARKADAŞIYDI”

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, yaptığı konuşmada, Çorumluoğlu ile aynı dönemde görev yapmanın kendisi ve yönetimi için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak, “Sayın Kaymakamımız başarılı bir idareci. Ama hiçbir zaman bir idareci gibi davranmakla yetinmedi. TSO yönetimimiz de dahil olmak üzere kentin tüm bileşenleriyle, kurumlarıyla eşit, dengeli ama ön açıcı bir ilişki kurdu. Yeri geldi yol gösterdi. Yeri geldi yüke ortak oldu. Yol arkadaşlığı yaptı. Birçok projenin söylem düzeyinden çıkartılıp ete kemiğe bürünmesinde adeta canını dişine taktı. Bir çok kişi ve kurumdan daha çok Ereğlili ve Zonguldaklı oldu. Bu konuda hakkını ödeyebileceğimizi zannetmiyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar dilerken, öncülük ettiği ve birlikte sürdürdüğümüz çalışmaları tamamlayarak teşekkür borcumuzu ödeyeceğiz” ifadelerine yer verdi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’in yanı sıra Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk,Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Bakkaloğlu, Özgür Erdoğan, Mevlüt Özdemir, Kadir Çaygeç ve Genel Sekreter Gündüz Acar bulundular.

MÜSİADDA PLAKET TAKDİMİ

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu daha sonra Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kdz. Ereğli Başkanlığını ziyaret etti. Çorumluoğlu, MÜSİA D Kdz. Ereğli Başkanı Abdulkadir Çınar ve derneğin yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Çınar tarafından Kaymakam Çorumluoğlu’na üzerinde, “Görev süreniz boyunca şehrimizde gerçekleştirdiğiniz başarılı çalışmalardan dolayı şükranlarımızı sunar, gönül dostluğunuzdan dolayı teşekkür ederiz” yazılı plaket takdim edildi. Kaymakam Çorumluoğlu, işadamları ile bir süre sohbet ederken istişarede bulundu.

BAŞKAN DEMİRTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, veda ziyaretleri kapsamında Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Meclis üyeleri Mustafa Sarı, Sedat Taşdelen ve Fahri Çakır da hazır bulundu.
Başkan Demirtaş, Gülüç Belediyesi’ne desteklerinden dolayı İsmail Çorumluoğlu’na teşekkür etti. Demirtaş, “Yaptığımız çalışmalarda belediyemize ve beldemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz” dedi. (iha)

Paylaşın:
829 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ