logo

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU’NDAN 18 MART MESAJI

Kdz. Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ nin 105. Yıl Dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Kdz. Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ nin 105. Yıl Dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Çorumluoğlu’nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelen, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atan aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını bugün de canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş, geçmişinden aldığı güçle, 105 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.

Dönemin en güçlü ordularına sahip işgalci devletlere karşı kazanılmış; “Çanakkale Geçilmez” gerçeğini tarihe altın harflerle yazdıran vatanımız için canını seve seve veren şehitlerimiz emsalsiz özverileri ile, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğun tüm dünyaya göstermiştir.

Bu önemli günde; Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, ulusumuzun birlik ve beraberliğini, Cumhuriyetimizin temel niteliklerini değiştirerek emellerine ulaşmak isteyen dış güçlerin ve onların ülkemiz içindeki taşeronlarının oyunlarına gelmemenin ve bunlarla mücadele etmenin her şeyden önce yüz binlerce şehidimize karşı milli sorumluluğumuz olduğunu asla aklımızdan çıkartmıyoruz.

Tarih boyunca eşine az rastlanan bu kahramanlık destanı; yokluklar içinde, millet olma bilincine sahip değer yargıları ile hafızalardan asla silinmeyecektir. Bu duygularla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105.Yıl Dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi ve hayatta olan kahraman gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum.

Paylaşın:
492 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ