logo

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU’NDAN KUTLAMA ZİYARETİ

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İŞ’te Haber Hayat Gazetesinin 7. yayın yıl dönümü nedeni ile gazete büromuza kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İŞ’te Haber Hayat Gazetesinin 7. yayın yıl dönümü nedeni ile İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

2 Aralık Pazartesi günü akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette, Çorumluoğlu’nu Ülkü-Doğan Gönüllü çifti ile Haber Sorumlusu Fahrettin Özaydın karşıladı.

.

EMEK’ VURGUSU YAPTI

Samimi bir ortamda gerçekleşen dörtlü görüşmede Çorumluoğlu, Gönüllü’yü kutlayarak, demokrasi içinde basının önemli görev üstlendiğini hatırlattı ve “Bu işler emek, bilgi ve deneyim gerektiriyor. Sizlerde bu işi başarı ile yerine getiriyorsunuz. Daha nice 7 yıllar dilekleri ile kutluyor, ekibinizle birlikte başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; gazetenin kuruluşundan bu yana hangi aşamalardan geçtiğini arşivlerden örnekler vererek özetledi.

KAMPÜSTE PROJE DEĞERLENDİRME AŞAMASINA GELİNDİ”

.

Çorumluoğlu, gündemle ilgili sorular üzerine, Erdemir’de bugün düzenlenen toplantıyı daha sonra değerlendireceğini belirtti ve ayrıca eski hastane alanına yapılması planlanan fakülte kampüsü ile ilgili 4 Aralık çarşamba günü, Zonguldak’ta Vali Erdoğan Bektaş, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın da katılımı ile önemli bir toplantı düzenleneceğini, toplantıda proje alternatifleri üzerinde değerlendirilmelerde bulunulacağını kaydetti.

Kaymakam Çorumluoğlu’nun ziyareti, güncel-yerel konular üzerine sohbetle devam etti.

Paylaşın:
829 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ