logo

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI’NDAN BAŞARI DİLEKLERİ…

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Haber Hayat Yayıncılık’a başarı dileklerini iletti.

Haber Hayat Yayıncılık’ın 8. kuruluş yıldönümü nedeni ile Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yazılı bir kutlama mesajı ile başarılar dilerken, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ‘da gönderdiği çiçek ve telefonla başarı dileklerini iletti.

Kaymakam Çorumlu, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye gönderdiği yazılı mesajında, basının önemine dikkat çektikten sonra, “ilçemize sağlamış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın daim olması dileğiyle şahsınıza ve ve tüm çalışanlarınıza saygı ve selamlarımı sunarım.” dedi.

Başkan Posbıyık ise yayın kuruluşumuza gönderdiği çiçekle ve Gönüllü’ye telefon ederek, kutlayıp başarı dileklerini iletti.

ÖZYAMAK “TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN….”

Öte yandan yönetim sistemleri denetçisi Yazar Tahsin Özyamak’ta sosyal medya kanalı ile gönderdiği kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yerel basının Yöneten-yönetilen ilişkisi çerçevesinde kamu hizmetlerini halka iletmek, yerel yönetim ve kamuoyu arasında köprü vazifesi görmek, bölgenin kültürüne katkı sağlamak, kamuoyu oluşturmak ve vatandaşlar arasında olumlu ilişkiler kurulmasına katkı sağlamak gibi önemli işlevleri var.
Bunu gerçekleştirebilmenin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Bu süreci tüm olumsuzluklara rağmen başarı ile yürüttüğünüz için sizleri ve ekibinizi candan tebrik ediyorum. Bu vesile ile nice başarılı yıllar diliyorum.

Değerli Protokolümüze ve kutlamalara teşekkür eder; hep birlikte sağlıkla, başarılarla dolu nice yıllar dileriz.

Paylaşın:
628 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ