logo

KAYMAKAM YAPICI, ERMED ZİYARETİNDE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

  • Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve heyeti, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)Yönetimini ziyaret etti.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve heyeti, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü ve Yönetimini ziyaret etti.

KATILIM:

9 Aralık Cuma günü öğlen saatlerinde Haber Hayat Yayıncılık ofisinde gerçekleşen ziyarette; Kaymakam Yapıcı’ya, İlçe jandarma komutanı J. Ütğm. Ali Akca, Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Sahil Güvenlik Komutanı S/G Ütğm. Yusuf Can Efe ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar eşlik etti.

ERMED’den ise Gönüllü’nün yanı sıra; Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Denetleme Kurulu üyeleri Fahrettin Özaydın ile Arzu Günaydın Tekin ve üye Yusuf Zobar yer aldı.

GÜNDEMDEKİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Kaymakam Yapıcı soru üzerine, ilçede yapılması planlanan fakülte kampusu konusunda Belediye Başkanı Halil Posbıyık dahil tüm tarafların her konuda bilgilendirildiğini, hükümet ve emniyet binası yapımına yakında başlanacağını ve ilçe kolluk güçleri tarafından uyuşturucu ile mücadeleye sıkı bir şekilde devam edileceğini söyledi. Yapıcı, Cami yapımı sorusuna ise “Devletimiz nereye isterse oraya yapılır, bu konu öncelikli gündemde değil ancak şehir merkezinde bir cami ihtiyacı olduğu malumunuz” diye cevap verdi. Tüm ülkede olduğu gibi ilçede de grip salgını olduğunu ifade eden Kaymakam Yapıcı, tedbirli olmakta fayda olduğunu söyledi.

DAHA SIKI İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

ERMED Yöneticileri Gönüllü ve Kapan’ın “medya ve devlet yöneticileri arasında daha sıkı işbirliği” önerisine ise Kaymakam Yapıcı ve heyeti olumlu baktıklarını ifade ettiler.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve sohbetle devam etti.

Paylaşın:
287 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ