logo

KAYMAKAM YAPICI, GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

  • Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, ’19 Eylül Gaziler Günü’ mesajında “millî varlığımızın güvencesi olan gazilerimize vefa ve minnet duygusuyla her zaman sahip çıkarak lâyık oldukları hürmeti göstereceğiz.”    

Kaymakam Yapıcı’nın mesajı şöyle :

19 Eylül Gaziler Günü, Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM’de mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi sebebiyle her yıl aynı gün kutlanmaktadır.

Kahraman vatan evlatları tarihin akışı içerisinde Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs’ta, Antep’te, Maraş’ta, İzmir’de, terörle mücadelede, 15 Temmuz darbe girişimi ile mücadelede kısacası her zaman ve vatan bildiğimiz her yerde milli birliğimize kast edenlere karşı “Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi.” diyerek vatanın bütünlüğünü ve şehadeti her şeyin üstünde tutmuştur.

Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin üstün fedakârlıklarını ve mukaddes hatıralarını asla unutmayacak, millî varlığımızın güvencesi olan gazilerimize vefa ve minnet duygusuyla her zaman sahip çıkarak lâyık oldukları hürmeti göstereceğiz.    

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.

Paylaşın:
178 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ