logo

KAYMAKAM YAPICI’NIN ‘MADENCİLER GÜNÜ’ MESAJI …

  • Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “4 Aralık Dünya Madenciler Günü” nedeni ile yazılı mesaj yayınladı.

Kaymakam Yapıcı, mesajında şunları kaydetti:

Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yapan, yerin metrelerce altında dayanışma, birlik ve beraberliğin en anlamlı örneğini gösteren madenci kardeşlerimizin; İlçemizin, İlimizin ve Ülkemizin bugünlere gelmesinde büyük emekleri vardır. 

Kalkınmanın ve gelişmenin temel dinamiği olan enerji ve tabii kaynaklara duyulan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Bu kaynakların en doğru biçimde ekonomiye kazandırılması için atılan her adım, güçlü ve müreffeh bir Ülkenin de en büyük teminatıdır.

“Çevre ve insan sağlığına duyarlı bir üretim anlayışı ile maden zenginliklerimizi ekonomiye kazandırılmasının her zaman destekçisiyiz.”

Madenciliğin gelişmesini sağlayacak tedbirlerin alınarak, desteklenmesi, keşfedilen her kaynak ve üretime geçirilen her madenin Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacağını unutmadan, çevre ve insan sağlığına duyarlı bir üretim anlayışı ile maden zenginliklerimizi ekonomiye kazandırılmasının her zaman destekçisiyiz.

Tüm madencilerimizin 4 Aralık Madenciler Gününü kutluyor, her türlü kazadan ve olumsuzluktan uzak,  iş güvenliği ve sağlığı içerisinde bir çalışma ortamı ile aileleriyle birlikte sağlıklı,  huzurlu, mutlu bir yaşam diliyor, mesleğini yaparken hayatını kaybeden maden şehitlerimizi de rahmetle anıyorum.

Paylaşın:
263 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ