logo

“KAZANMAK İÇİN NE KADAR ÇOK SEBEP VAR GÖRDÜK…”

  • AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu Kdz. Ereğli’de düzenlenen ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programında yaptığı konuşmada “2023’ün artık ne anlama geldiğini biliyoruz, ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, kazanmak için ne kadar çok sebep var gördük, biliyoruz, yaşıyoruz. Dünya yangın yeri, maalesef etrafımız hep savaş coğrafyası. Bizim güçlü olmamız lazım, ayakta durmamız lazım. Cumhurbaşkanımızın iradesiyle yola devam etmemiz lazım.” diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu 25 Kasım 2022 Cuma günü Kdz. Ereğli’ye geldi.

Program, Bağlık Düğün Salonunda kahvaltılı toplantı ile başladı. Yoğun ilgi gören toplantıya önceki dönem Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Faruk Çaturoğlu, Gülüç Belde Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belde Başkanı Bayram Başol, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, BBP İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, Parti Eski Yöneticilerinden Fatih Çakır, eski belde ve ilçe başkanları, parti teşkilat yöneticileri ve üyeler katıldı.

BOZKURT: “VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Açılış konuşmasını yapan Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, kalabalık tablonun 2023 seçimlerinin zaferle sonuçlanacağının bir işareti olduğunu söyleyerek, “2023seçimlerinde Ereğli olarak sandığa damga vuracağız” dedi. İlçede devam eden kamusal yatırımları “vatandaşımızın yanındayız” diyerek sıralayan Bozkurt, Ağzı Diş Hastanesi, Hükümet ve Emniyet binaları, Kampüs yapımı, Toki Konutları, Engelli Bakım Evi gibi yatırımlarla ilgili süreçlerin devam ettiğini hatırlattı ve “Biz Ereğli’nin sorunlarının çözümü için devamlı çalışıyoruz. Heykelden başka bir şey yapmayan belediyeyi de Ak Belediyelere katacağız.” ifadelerini kullandı.   

“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu’da konuşmasına, ‘Şehir Buluşmaları’ Programının ülke çapında tüm il ve ilçelerde milletvekillerinin katılımı ile uygulandığını hatırlatarak başladı ve “biz milletin derdiyle dertlenen bir partiyiz. 20 senelik icraatlarımızla bunu gösterdik” diye konuştu. Türkiye çevresinde ve içinde meydana gelen terör olayları, küresel pandemi, Rusya-Ukrayna Savaşı ile enerji ve ekonomik piyasalarda oluşan olumsuzluklarla başarılı bir şekilde baş edildiğini savunan Milletvekili Uncuoğlu,  “Mücadelemiz devam edecek”   dedi ve Türkiye’nin enerji, lojistik ve ticarette bölgenin önemli bir üssü haline geleceğini savundu.

“2023 SEÇİMLERİNİ MUTLAKA KAZANMALIYIZ”

“3 saatlik bir uçuşla 1 milyardan fazla insan ulaşılabilen bir coğrafyadayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu krizlerden çok daha büyük kazanımlarla çıkacağız” diye konuşan Uncuoğlu, 2023 ve 2024 seçimlerinin önemine ve mutlaka kazanılması gereğine vurgu yaptı ve “parti içindeki tüm kırgınlılar, dargınlılar bir yana; 2023 seçimleri bir yana”sözleri ile katılımcıların dikkatini çekti.

“SANDIĞIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Cumhur ittifakı ve altılı masayı da eleştiren Uncuoğlu “siyaset kisvesi altına tek dişi kalmış vesayet odağının sözcülüğünü yapıyorlar. Onlar Recep Tayyip Erdoğan’la rekabet edemeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Milletimiz 2023’te Recep Tayyip Erdoğan’dan vazgeçmeyecek. Sandığımıza sahip çıkacağız. Sandık esaslı çalışmayı çok daha verimli yapacağız. Her imkanı seferber etmemiz lazım” diye konuşarak alkışlandı.

“EREĞLİMİZİ DE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURACAĞIZ.”

Uncuoğu sözlerini şöyle tamamladı:

  “2023’ün artık ne anlama geldiğini biliyoruz, ne kadar önemli olduğunu biliyoruz kazanmak için ne kadar çok sebep var gördük, biliyoruz, yaşıyoruz dünya yangın yeri. Maalesef etrafımız hep savaş coğrafyası. Bizim güçlü olmamız lazım, ayakta durmamız lazım. Cumhurbaşkanımızın iradesiyle yola devam etmemiz lazım. Hepinizin ayağına sağlık bu salonu böyle doldurdunuz, inşallah teşkilatları da sandıkları da böyle dolduracağız ve inşallah ilçe başkanımızın da altını çizdiği gibi Ereğlimizi de AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız.”

Ak Parti’nin’2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ Programı, parti içi toplantı ve devamında ziyaretlerle devam ediyor.

  • İLGİLİ HABER İÇİN GÖRSELİ TIKLAYNIZ :

Paylaşın:
511 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ