logo

KDZ. EREĞLİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İHALEYE ÇIKIYOR

Kdz. Ereğli’de kirada olan kamu binalarından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) ihalesinin önümüzdeki ay yapılacağı ve kısa zamanda kendi binasına taşınacağı açıklandı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ilçede kiralanan binalarda verilen kamu hizmetlerinin kamu binalarında verilmesine yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Bu kapsamda ilçe halkına bir müjde daha veren Bozkurt, Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ihalesinin Nisan ayında yapılacağını ifade etti.

DEVLET HASTANESİNİN YANINA YAPILACAK

İhale tarihini 8 Nisan olarak açıklayan Bozkurt, şunları söyledi:

“Bilindiği gibi ilçemizdeki bazı kamu hizmetleri, kiralama yöntemiyle tutulan binalarda verilmektedir. Bu durumu sona erdirmek için, göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız girişimler meyvelerini vermeye devam ediyor. Daha önce de açıkladığımız gibi Kdz. Ereğli Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binaları ile ilgili ihale 2 Mart’ta yapıldı. İhalenin sonuçlanması ve yer teslimin ardından, çalışmaların en kısa sürede başlamasını bekliyoruz. Bugün de Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nin yanına yapılacak olan 30 üniteli Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binamızın yapımı ile ilgili ihale ilanına çıkıldığını ilçe halkımızla paylaşmak istiyorum. Söz konusu ihalenin onayı 9 Mart’ta verilmiş olup; ihale 8 Nisan’da, saat 10.30’da, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İhale Daire Başkanlığı toplantı salonunda yapılacaktır. Yapılacak olan ihalenin şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor, katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum.”

Paylaşın:
527 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ