logo

KDZ. EREĞLİ AKŞENER’İ BEKLİYOR…

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Zonguldak’ın Ereğli ilçesi ziyareti öncesinde parti teşkilatı, Anıt Park çevresini, çarşı içini ve üst geçitleri karşılama afişleri ile süsledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partinin önde gelen isimleri, esnaf ziyareti ve halkla buluşmak için 11 haziran Cuma günü saat 16.00’de Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelecek.

YOĞUN VE TİTİZ ÇALIŞMA YAPILIYOR

Akşener’in gerçekleştireceği önemli ziyaret öncesine öncesinde, yoğun bir çalışma içine giren İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. DR. Evrim Balbaloğlu ve ekibi, sabahın erken saatlerinde şehrin değişik bölgelerindeki üst geçitlere “Sayın Genel Başkanımız Karadeniz Ereğli’ye Hoş Geldiniz” yazılı karşılama afişleri astı, ayrıca çarşı içi ile Anıt Park çevresi Türk bayrakları ve İyi Parti Bayrakları ile süslendi. Gezici araçlarla da bir gün öncesinden gün boyu anonslar yapılarak Akşener’in geleceği saat ve yer duyuruldu.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Balbaloğlu ve ekibinin, ikinci kez Kdz. Ereğli’ye gelecek olan Genel Başkan Akşener’i en iyi şekilde ağırlamak ve etkinliğin salgın önlemleri eşliğinde başarı ile gerçekleşmesi için heyecanla çalıştığı kaydedildi.

ESNAF ZİYARET EDİLECEK, HALKLA BULUŞULACAK

Parti’den yapılan yazılı açıklamada; Akşener ve ekibinin saat 16.00’da Kdz. Ereğli Yap Kredi Bankası Önünde karşılanarak, Çarşı içinde esnaf ziyareti gerçekleştireceği, ardından saat 17.00’de Atatürk Anıt arkasındaki alanda halkla ve basınla bir araya geleceği ve önemli mesajlar vereceği bildirilmişti.

Paylaşın:
859 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ