logo

13 Temmuz 2020

KDZ. EREĞLİ ‘BARIŞ PLAJI’ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın kararlı çalışmalarıyla ‘Barış Plajı’ adıyla bu yıl ücretsiz olarak halkın hizmetine açılan eski Erdemir Plajı yoğun ilgi görüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin, Sevgi Plajı ve Dostluk Mesire alanıyla birlikte bu yıl halkın hizmetine açtığı eski adıyla Erdemir Plajı, yeni adıyla Barış Plajı halkın yoğun ilgisini görüyor, büyük beğeni topluyor.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Barış Plajı’na gelen vatandaşlar, Ereğli Belediyesi mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundular, Barış Plajı’nın eskisinden de güzel hale geldiğini ve hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını söylediler. Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür eden vatandaşlar, “İyi ki burasını Ereğli Belediyesi almış. Sanki Akdeniz kıyısında farklı bir tatil beldesinde gibiyiz. Tatil ve deniz ihtiyacımızı karşılıyor. Fiyatlar çok uygun. Halk ücretsiz girebiliyor. Hizmetler çok iyi, çok temiz” diye konuştular.

Geçtiğimiz yıl Erdemir’in işletmekten vazgeçmesi ardından kapalı kalan plajı devralmak için yoğun gayret gösteren Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaz sezonu öncesi plajın Ereğli Belediyesi’nin işletmesine verildiğini açıklamış ve “Bu kararın alınmasında destek olan başta Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu olmak üzere destek veren herkese teşekkür ederim” demişti.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından kısa sürede bakım ve onarımları yapılan, eksiklikleri tamamlanan plaj, Barış Plajı adı altında ücretsiz olarak halkın hizmetine açıldı.

Paylaşın:
712 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ