logo

KDZ. EREĞLİ GELENEKSEL EL EMEĞİ PAZARI AÇILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Belediye İşbirliği ile ‘Geleneksel Kadınlar El Emeği Pazarı’ kermesi açıldı.

İlki 2019 yılında düzenlenen Geleneksel Kadınlar El Emeği Pazarı’ nın ikincisinin ilçe merkezindeki yaşlılar gençler evinde düzenlendiğini ifade eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Aydın Yazıcı, pazarda 13 gıda, 18 El Emeği, 3 adet de kooperatif standı olduğunu belirtti.

Yazıcı, muhabirimize yaptığı açıklamada iki bölümden oluşan pazarın sabah 10.00 ve akşam 18.00 saatleri arasında, 26 Aralık tarihine kadar açık olacağını kaydetti. Yazıcı, “Katılım talebi çok fazlaydı. Bugün 12.00’de yeni açmış olmamıza rağmen ilgi güzel. Yoğun talep karşısında bahar aylarında tekrar yapmayı planlıyoruz. Tüm halkımızı, 26 Aralık pazar gününe kadar açık kalacak el emeği pazarımıza, el işi ürünlerimizi uygun fiyattan almaya, ev yapımı organik lezzetlerimizi tatmaya ve kadınlarımıza destek olmaya bekliyoruz.” dedi.

Öte yandan; Karadeniz Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık’ta pazara gelerek görevlilerle sohbet etti, ürünlerle ilgili bilgi aldı ve yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Paylaşın:
1007 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ