logo

KDZ. EREĞLİ KIZILAY’DA KÜRŞAT YAĞIZ DÖNEMİ…

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olağan kongresinde Kürşat Yağız başkanlığındaki ekip tek liste olarak yönetime geldi.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi’nin olağan kongresi bu gün Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Kongrede Divan’a Haşim Çakır, Mehmet Gencer Kamiloğlu ve Ali Demirbay seçildi. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan kongrede yönetim ve denetim faaliyetlerinin okunmasının ardından üyeler tarafından geçmiş dönem yönetimi ibra edildi.

HEDEF: KAN MERKEZİ VE HİZMET BİNASI

Kongrede Kürşat Yağız başkanlığındaki yönetim tek liste olarak seçime girdi. Oylamada yeni yönetim, katılan üyelerin oylarını alarak göreve seçildi. Genel kurulda konuşma yapan Kızılay’ın yeni Başkanı Kürşat Yağız, yapılan çalışmaları özetledikten sonra yeni dönemde Kdz. Ereğli’ye kan merkezi ve hizmet binası kazandırmak istediklerini açıkladı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ :

Yağız’ın konuşmasının ardından yeni yönetim kongre üyelerine tanıtıldı. Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi yönetiminde Başkan Kürşat Yağız, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Toprak, Buğra Sayın Kaplan, Av. Burak Öztürk, Şakir Bayram, Hüseyin Celal, denetim kuruluna Selçuk Altın ve Muhsin Aydın yer aldı.

Paylaşın:
664 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ