logo

KDZ. EREĞLİ LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ YENİ YERİNDE…

Kdz.Ereğli Lisesi Mezunları Derneği’nin 23. Yıldönümü, yeni yönetim binasının törenle hizmete açılması ile kutlandı.

Kdz.Ereğli Lisesi Mezunları Derneği 12. dönem yönetimi, 23. kuruluş yıldönümünü yeni yönetim binasını törenle hizmete açarak kutladı.

22 Şubat Salı günü saat 14.00’te Meydanbaşı Caddesi Vera Pastanesi üstünde hizmete giren dernek binası açılışına; Dernek Başkanı Nalan Genç, Kdz. Ereğli Lisesi Müdürü İbrahim Aydın, Müdür Yardımcısı Tayfun Öztürk, hayırsever Emekli Öğretmen Selma Kuru, Okul Aile Birliği Başkanı Suzan Gül, Emekli Öğretmen Mahir Ersöz, Deva Partisi İlçe Başkanı Handan Aktimur, derneğin önceki dönem başkanı Canan Dikici, dernek yöneticileri ve pandemi nedeni ile sınırlı sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞI SELMA KURU YAPTI

Açılış kurdelesinin dernek binası sahibi hayırsever Selma Kuru tarafından kısa bir teşekkür konuşması ve alkışlar eşliğinde kesilmesinin ardından konuşmalara geçildi.

BAŞKAN NALAN GENÇ: “GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Kdz.Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Nalan Genç, heyecanla sürdürdüğü konuşmasında derneğin kuruluşundan bu güne kadar 11 yönetim kurulunun görev yaptığını hatırlatarak, “12. Yönetim Kurulu olarak derneğimizin geçmişle bağını kurarak hafızasını oluşturmaya çalışıyoruz. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza olan inancım tamdır.” sözleri ile emeği geçenlere teşekkür etti. Genç, Emekli Öğretmen ve Dernek Binası sahibi Selma Kuru’ya katkıları için teşekkür ederek plaket takdim etti.

KILIÇARSLAN’DAN VEFA DOLU KONUŞMA

Genç’in ardında söz alan Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kılıçarslan, okulun kurulduğu tarih olan 1965’ten bu yana 16 bin öğrenci mezun edildiğini açıkladı. Farklı mesleklerdeki ve şehirlerdeki mezunlarla gurur duyduklarını ifade eden  Kılıçarslan 22 şubat 1999 tarihinde  kurulan derneğinin ilk kurucularını Sevda Plevne, Birsen Viltan, Nihal Şaylan, Ayla Kun, Haluk Hançer, Kadri Mert, Engin Çolakoğlu, Semih Özkök, Hüseyin Araç, Leyla Yıldızhan ve Oruç Plevne olarak açıkladı ve alkışladı.  Kılıçarslan ayrıca, efsane öğretmenler olarak Naciye Kıpçak, Yıldız İslamoğlu, Emin Ünver, Alaattin Göktepe, Maksude Çubukçu, Günay Kurtoğlu ve açılışa da katılan Mahir Ersöz’ü andı ve teşekkür etti.

MEZUN OLDUĞU OKULUN MÜDÜRÜ AYDIN, MEMNUN OLDU

Mikrofona davet edilen Kdz. Ereğli Lisesi Müdürü İbrahim Aydın ise kendisinin de 1991 Kdz. Ereğli Lisesi mezunu olduğunu hatırlattığı konuşmasında, açılışta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek yönetimi ile her anlamda işbirliği halinde olduklarını kaydetti. Aydın ayrıca, Okul Aile Birliği Başkanı Suzan Gül’e de kutlayarak başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

BOL SOHBET VE HATIRA FOTOĞRAFI

Konuşmaların ardından davetliler ikramlar eşliğinde sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YÖNETİM TAM KADRO ÇALIŞTI

Açılış törenine ; Nalan Genç başkanlığındaki, Cahit Boyer(Başkan Yardımcısı), Berna Ataoğlu(sekreter), Ümit Eker(Sayman), İrfan Kılıçaslan, İbrahim Güneri, Zeynep Bıçakçı, Füsun Özdemir ve Hediye Şen’den oluşan yönetim kurulu üyelerinin tam kadro  katılarak misafirlerle yakından ilgilenmesi takdirle karşılandı.

Paylaşın:
2203 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ