logo

KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ’NDE KUTAYER DÖNEMİ

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü 2021-2022 dönem başkanlığına İş İnsanı Mehmet Can Kutayer getirildi.

UR 2430. Bölge Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönemi Devir Teslim Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.

3 Temmuz Cumartesi günü akşamı Fabrika Tims’in nezih ortamında gerçekleştirilen törene, UR 2430.Bölge 3.Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Eray İlhan, geçmiş dönem başkanları, 2020 -2021 dönem başkanı Ahmet Fındık, Rotary Kulübü üyeleri, Interact Kulübü üyeleri ile davetli misafirler katıldı.

FINDIK : “BİZ İYİ BİR AİLEYİZ”

Tören, Dönem Başkanı Ahmet Fındık’ın açılış konuşması ve misafirleri tanıtımı ile başladı. “Rotary fırsatlar yaratır” teması  ile sürdürdüğü hizmet döneminin pandemiye rastladığını, buna rağmen yoğun faaliyet programına ekibi ile birlikte devam ettiğini sunu eşliğinde aktaran Fındık, önemli ve faydalı toplumsal projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Ereğli’nin ilk Kadın Kooperatifi olan ‘Elpek Dokuyan Eller Kadın Kooperatifi” ekibi ile birlikte gerçekleştirilen “Gülümseyen Çocuklar” projesinin başarısına dikkat çeken Fındık, Kooperatif Başkanı Nigar Duman ile Başkan Yardımcısı Müjgan Özdemir’in misafirler arasında bulunduğunu hatırlatarak tebrik ve teşekkür etti. Gazeteciler Doğan Gönüllü ile Fikri Kapan’a da destekleri için teşekkür eden Fındık akıcı konuşmasını, “hep birlikte başardık, biz büyük bir aileyiz, biz iyi bir aileyiz” duygulu ifadeleri ile alkışlar eşliğinde tamamladı.

Ahmet Fındık konuşmasının ardından başkanlık döneminde emek veren ekip arkadaşlarına eşi Selma ile birlikte plaket ve hediye takdim ederken zorlu bir dönemde keyifli ve topluma faydalı çalışmalar yapıldığını tekrar vurguladı.

INTERACT KULÜBÜ; BAHAR BİÇER BAŞKANLIĞINDA…

Program, 2020-2021 Interact Kulübü Başkanı Doruk Çapar’ın sunu eşliğinde dönem faaliyetlerini özetlemesi ve 2021-2022 dönem başkanı Bahar Biçer’e görevi devir-teslim etmesi ile sürdü. Bahar Biçer’inde planladığı projeleri ve ekibini açıklamasının ardından Ahmet Fındık, “Z kuşağına Atatürk Rozeti yakışır” sözleri ile gençlere rozet taktı.

MEHMET CAN KUTAYER GÖREVİ DEVİR ALDI  

Sıra devir teslim törenine geldiğinde heyecanlanan ve duygusallaşan Kdz. Ereğli Rotary Kulubü 2020-2021 dönem başkanı Ahmet Fındık “Biz büyük bir aileyiz” sözlerini tekrarlayarak eşi Selma’ya teşekkür etti ve birlikte 2021-2022 dönem başkanı Mehmet Can Kutayer& Janset Çiftine ritüellere uygun şekilde görevi devir-teslim etti.

KUTAYER’İN DÖNEM TEMASI:  “HİZMETLERİMİZLE HAYATLARI DEĞİŞTİRELİM”

Kutayer’de dönem sloganını “Hizmetlerimizle hayatları değiştirelim” olduğunu açıklayarak alkışlar arasında döneminde görev alacak ekip arkadaşları olan; Dönem Sekreteri Fulya Dinçer &Eşi Ahmet, Dönem Saymanı Doruk Dokuzoğlu& Eşi Taciser, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Fındık& Eşi Selma ile Aykut Ateş &Eşi Ülkü’yü sahneye davet etti ve hediyelerini takdim etti.

Nezih gece, Guvernör Yardımcısı Eray İlhan’ın başarılar dileyen konuşması, konuklarla sohbet edilmesi ve müzik eşliğinde eğlence ile devam etti.

Paylaşın:
1892 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ