logo

KDZ. EREĞLİ ‘VEFA DESTEK GRUBU’ GÖREVE BAŞLADI

Kdz. Ereğli’de Kaymakam İsmail Çorumluoğlu Başkanlığında kurulan Vefa Destek Grubu’nun, Koronovirüs’le mücadele kapsamında tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağduriyetini önleme görevi yapacağı öğrenildi.

Kdz. Ereğli’de VEFA SOSYAL DESTEK Grubu kurulduğu açıklandı. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu Başkanlığında 21 Mart Cumartesi günü kamu yöneticilerinin toplanması ile Covid-19’la mücadelede yaşlı vatandaşların mağduriyetini önleme amaçlı kurulan grupla ilgili açıklama yapıldı.

Dün gece geç saatlerde yapılan yazılı açıklama şöyle :

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün “ ikametten ayrılma kısıtlaması / yasaklanması“ talimatına istinaden Sayın Kaymakamımız İsmail ÇORUMLUOĞLU Başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla BULAK, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hakan ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Erkan BÜLBÜL, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erdal UYAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail AKSOY, Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin GİRGİN, Vedat SEVER, Gençlik Spor İlçe Müdürü Serkan KELEŞ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah HASÇELİK, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz PEKER, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Sezer ÇETİNKAYA, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü KILIÇ, Kızılay Ereğli Şb. Başkanı Yaşar CİĞER ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Emrah İNAL’ın katılımları ile İlçemiz “ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU ” kurulmuş olup, 21.03.2020 Cumartesi günü saat 23.00’ da yapılan toplantıda;  ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarını karşılamak için Bakanlığımızca  belirlenen  112, 155, 156 çağrı numaralarının yanında, Kaymakamlığımızca tahsis edilen 0 553 917 67 00 numarasına 24 saat esasına göre ulaşılabilecektir. 

Çağrı merkezlerinin ihtiyaç dışında gereksiz yere meşgul edilmemesi önemle rica olunur. 

                                                                          

Paylaşın:
2085 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ