logo

KDZ.EREĞLİ VOLEYBOL KULÜBÜ’NDE YENİ YÖNETİM

Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, ilk genel kurulun ardından yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

2019 yılı Aralık ayında kurulan Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Pandemi sebebiyle ertelenen ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.

11 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen genel kurul sonucuna göre; Kurucu Yönetimde yer alan Burçin Yürüten Başkan, Av. Hasan B. Aliefendioğlu Başkan Yardımcısı , İ.Nusret Ansen Sayman, Şemi Kazokoğlu ise üye olarak yönetimde yer aldı. Yönetim Kuruluna yeni dahil olan İş Adamı Kutsi Başsarıoğlu’da Genel Sekreter olarak görev aldı. Kurucu Üyelerden Engin Kılıç , Muharrem Okumuş ve Oğuz Yıldırım da Denetim Kurulu’nu oluşturdular.

BAŞKAN YÜRÜTEN’İN HEDEFİ; ULUSAL LİGLER…

Başkan Burçin Yürüten, genel kurulu sonrası yaptığı değerlendirmede pandemi sebebiyle altyapı müsabakalarının yapılmayacağını belirterek “Yazın başladığımız antremanlarımızı Kasım ayında getirilen kısıtlamalar sebebiyle yaklaşık 4 aydır gerçekleştiremedik. İnşallah sağlıklı günlere en kısa sürede kavuşuruz ve çocuklarımıza yeniden spor yaptırma imkanına sahip oluruz . İlçemizi birkaç yıl içerisinde ulusal liglerde temsil etme hedefimiz var. Geçtiğimiz sezonun tamamlanan tek kategorisi olan Genç Kızlar İl Birinciliğinde ilk yılımızda kazandığımız şampiyonluk kupamızın bir başlangıç olmasını diliyorum.” ifadelerini kullanarak geleceğe yönelik umutlu olduğunu bildirdi.

TAKIMIN GEÇMİŞ DÖNEMLERDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ MAÇLARDAN SONRA ÇEKİLEN TOPLU FOTOĞRAFLAR İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
832 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ